Trekløver har taget teten i Tyskland

Et trekløver har taget føringen efter første runde i Deutche Bank SAP Open. Det er englænderen David Howell, der atter er med fremme, franskmanden Gregory Havret, der ligeledes har været fremme nogle gange i år og endelig Trevor Immelman, Sydafrika. De tre formåede alle at gå i 65 slag, syv under banens par.

Men efter en første runde er feltet altid tæt. Fire spillere er blot et enkelt slag efter og yderligere fire et slag mere tilbage.

Danskerne fik en rimelig start på turneringen. Atter er Anders Hansen bedst. Sammen med otte andre kom Anders rundt i 68 slag, fire under par og de ligger alle på en delt 12. plads.

Både Søren Hansen og Søren Kjeldsen kom rundt i 70 salg og ligger delt nr. 29.

Thomas Bjørn, som man havde troet havde trænet sit sving i USA og ellers holdt pause har været skadet i skulderen de seneste fire uger og først slået til bolden igen her i det sydlige Tyskland. Så forventningerne er naturligt nedjusteret. Men Bjørn startede med en eagle på allerførste hul.

Siden blev det dog blot til en enkelt birdie mere og også to bogies. En under samlet og delt nr. 47, et slag bedre end cuttet, som det ser ud nu, men godkendt efter omstændighederne.

Mads Vibe-Hastrup kom skidt fra start. Længe en enkelt under par, men så kom pletterne. Syv bogies i en runde med to birdies og fem over par. Delt 139 og uden reelle muligheder for at klare cuttet. Mads er ydermere i en situation, hvor han på Order of Merit atter ser ud til at skulle kæmpe hårdt for at holde sit kort.

Turneringen er rigtigt flot besat. Flere af de kendte er da også med fremme her, hvor der er masser af Ryder Cup points og penge at spille om. Alligevel er der altid nogle man regner med, der kommer skidt af sted. Således Colin Montgomerie, som man måske efter omstændighederne heller ikke tør forvente alt for meget af. Han havde tre over par i en mærkværdig runde med tre birdies, en eagle, to bogies og tre dobbeltbogies.

Nick Price - i årevis fast i verdens top-10 men naturligt for nedadgående - kom rundt i to over par.

Desværre er der udsigt til dårligt vejr og måske også afbrydelser grundet torden de kommende dage. Vi håber naturligvis turneringen kan gennemføres over alle fire runder som planlagt.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen