Giganter mødes i Heidelberg

Et af årets bedste felter på Europatouren i år er i denne uge samlet i Tyskland hvor det gælder årets udgave af Deutsche Bank SAP Open. Fem danskere er med.

Sidste år vandt Padraig Harrington turneringen på Gut Kaden banen ved Hamburg efter omspil med Thomas Bjørn. I år afvikles spillernes eget mesterskab på St Leon-Rot golfbanen ved Heidelberg, og Thomas Bjørn er tilbage på Europatouren efter en længere pause og flere turneringer i USA.

Desværre har danskeren ikke fået den bedste optakt til turneringen idet Bjørn har været plaget af en skulderskade i godt en måned.

- I torsdags (i sidste uge, red.) var jeg ude at træne for første gang, så der mangler en del. Men jernslagene, som var problemet i de to sidste turneringer i USA, er nu ikke så dårlige igen, fortæller Thomas Bjørn til dagbladet BT.

Mens Danmarks bedste golfkort tilsyneladende er et stykke fra topformen kommer Anders Hansen til Tyskland fuld af selvtillid. Danskeren har ikke misset cuttet i otte starter for året hvor det blandt andet er blevet til fire top-10 placeringer, og han ligner et godt bud på endnu en topplacering.

Ud over Hansen og Bjørn er også Mads Vibe-Hastrup, Søren Kjeldsen og Søren Hansen med når første runde skydes igang torsdag.

Igen i år er det lykkedes at samle et klassefelt i Deutsche Bank SAP Open. Også selv om Tiger Woods, der har vundet turneringen de sidste tre gange den er blevet spillet på St. Leon-Rot, for en gangs skyld ikke er med. Det er til gengæld navne som Ernie Els, Padriag Harrington, Angel Cabrera, Ian Poulter, Adam Scott, Nick Faldo, Retief Goosen, Lee Westwood, Darren Clarke, Ben Curtis, Nick Price og en lang række andre topnavne fra hele verden.

De kæmper alle om en præmiesum på 3.000.000 euro med en check på 500.000 euro til vinderen.

Viasat Sport sender de to første dage fra turneringen kl. 15 mens transmissionen fra de to finalerunder sendes på 3+ og starter en time tidligere, nemlig kl. 14.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen