Fodbold: Israel vil forlænge kontrakt med Richard Møller

Selv om det ikke lykkedes for træner Richard Møller Nielsens israelske fodboldtropper at spille sig til VM-slutrunden næste sommer i Japan og Sydkorea, så er det israelske fodboldforbund(IFA) så begejstret for danskeren, at det håber at kunne forlænge samarbejdet, når hans kontrakt udløber den 1. juli 2002.

I lørdags glippede det sidste håb om en VM-kvalifikation, da Østrig fik uafgjort 1-1 på et mål i kampens overtid og dermed snuppede andenpladsen i gruppe 7, som giver ret til to playoff kampe.

I Jerusalem Post udtrykker formanden for IFA, Gavri Lavy, mandag sin store begejstring for Richard Møller Nielsen.

- Vores fans elsker ham, landet elsker ham, og vi elsker ham. Hvis det er op til mig, så skriver vi under med Nielsen for yderligere to år. Siden han kom hertil i februar 2000, har der ikke været et eneste ondt ord om ham fra nogen side. Han har aldrig klaget over noget, aldrig beklaget sig over en spiller, og han er simpelthen et niveau over os, siger Gavri Lavy, som understreger, at der skal mere end halvandet år til, før at danskerens europæiske kultur og mentalitet har smittet ordentligt af.

Den 64-årige tidligere danske landstræner, som i 1992 førte Danmark til en EM-triumf, har umiddelbart heller ingen planer om at forlade Israel i utide, selv om kvalifikationen til VM-slutrunden kiksede.

- Jeg har det godt her og vil opfylde min kontrakt, men vil ikke kommentere, hvad der sker efter den 1. juli. Men det er et kompliment, at Lavy vil beholde mig, siger Richard Møller Nielsen.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen