Italienske fodbold: Roma slog Lazio i kampen om Rom

Oprykkerne fra Chievo er tilsyneladende ikke til at stoppe i den italienske Serie A. Søndag blev det til en 3-0-sejr hjemme over bundholdet Torino, og Chievo er nu i front med 19 point.

Milan havde Martin Laursen med i opgøret mod Bologna, og det lykkedes at holde nullet. I den anden ende blev det dog heller ikke til mål, og Milan måtte skuffende nøjes med det ene point.

Milan, Roma og Inter er nu fire point efter Chievo.

Martin Jørgensen var også med hos Udinese, der havde mulighed for at bide sig fast i den bedste halvdel af rækken med en sejr over Fiorentina. Det gik planmæssigt, da Roberto Muzzi bragte Udinese foran 1-0 på et straffespark i første halvleg, men inden for det sidste kvarter sørgede Christian Amoroso og Roberto Baronio for 2-1-sejren til gæsterne. Dermed ligger Udinese placeret på niendepladsen med ni point.

Der er altid ballade i Rom, når de to hovedstadsklubber Roma og Lazio støder sammen på det olympiske stadion - lørdag aften var ingen undtagelse, da Roma og Lazio mødtes i Serie A.

Kampen på banen endte 2-0 til Roma, mens kampen mellem rabiate fans og politiet uden for banen resulterede i en uskøn blanding af molotov-cocktails og tåregas. Inden kampen havde politiet stormet hjemmene hos omkring 20 Lazio- og Roma-fans, og her fandt politiet knive, en økse og nogle håndjern.

På banen var det Romas Marco del Vecchio, der bragte sit hold foran kort efter pausen. Et par gigantiske Lazio-chancer blev misbrugt, og i stedet kunne Francesco Totti i overtiden slå 2-0 sejren fast.

Resultatet betyder, at Roma rykker op på andenpladsen sammen med Inter, som spillede 0-0 mod Juventus i en underholdende kamp.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen