Fodbold: Krøldrup på vej til England

Per Krøldrup er på vej til engelsk fodbold. En række klubber fra England er interesserede i at sikre sig det 21-årige forsvarstalent fra B 93, og 1. divisions-klubben regner med en afklaring i løbet af de nærmeste uger.

- Vi ligger i dialog med klubber fra både Premier League og fra den engelske 1. division. Det er lidt svært at sige noget om tidshorisonten for, hvornår vi får en aftale på plads. I sidste ende afhænger det hele af, hvad Per selv vil. Men vi håber at være klar med noget inden for to-tre uger, siger bestyrelsesmedlem i B 93, Henrik Engel.

Sidste efterår imponerede Per Krøldrup under et par træningsophold i Arsenal. Men Krøldrups skifte til "The Gunners" glippede i sidste øjeblik, fordi Arsenal ændrede på betingelserne for at købe danskeren. Bl.a. ville englænderne lade transfersummen, der var angivet til 10-13 mio. kr., falde i rater. Det ville B 93 ikke gå med til, fordi man ønskede et større éngangsbeløb udbetalt.

Ifølge Engel er Arsenal stadigvæk med i feltet af klubber, som håber på at få Krøldrups signatur på en kontrakt. Men der er også andre engelske topklubber blandt de potentielle købere, oplyser han.

Det haster dog ikke med et salg for Østerbro-klubben, idet man har en to og et halvt årig kontrakt med den ombejlede Per Krøldrup.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen