Golf: Søren Kjeldsen flytter til Monaco

Golfspilleren Søren Kjeldsen går nu i hælene på en række andre professionelle danske idrætsfolk, der har valgt at forlade Danmark på grund af skattetrykket.

Søren Kjeldsen har således sat sit hus i Aalborg-forstaden Gistrup til salg og er klar til at flytte til Monaco med kort varsel. Det oplyser DR Nordjylland.

- Skattesystemet er anderledes dernede, men rundt regnet skal jeg kun betale 25 procent af min indtægt til myndighederne i Monaco. Herhjemme er det mere end det dobbelte, siger Søren Kjeldsen, der sidste sæson sluttede som nummer 66 på Europaranglisten med en præmieindtjening på 1,6 mio. kr.

- Som rejsende golfspiller har vi også mange udgifter, og det er et pres hvert år at skulle i gang med en sæson, hvor jeg reelt ikke ved, om jeg tjener penge. Det pres lettes ved at flytte fra den høje danske skat, siger Søren Kjeldsen til DR Nordjylland.

Hvis Søren Kjeldsen flytter til Monaco kommer han blandt andet i selskab med løberen Wilson Kipketer og tennisspilleren Kenneth Carlsen, som tidligere har valgt at henlægge residensen til fyrstendømmet.

Søren Kjeldsen rejser fredag til Australien for at forberede sig til sin første optræden på European Tour i denne sæson - Heineken Classic i Perth.

ritzau/

221400 CET JAN 01

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen