Spansk fodbold: Peter Møller scorede for Oviedo

Peter Møller tog søndag afsked med sin spanske fodboldklub Oviedo med manér.

Dagen inden sin afrejse til London, hvor Møllers lejeaftale med den engelske 1. divisionsklub Fulham mandag ventes at falde endeligt på plads, stod den danske angriber for Oviedos udligning i 1-1 kampen mod Real Mallorca i den spanske liga.

Den 28-årige Møller har stort set ikke fået spilletid i Oviedo i hele sæsonen, men søndag fik han så omsider chancen i den sidste halve time af opgøret hjemme på Carlos Tartiere stadion.

På det tidspunkt var Oviedo bagud med 0-1, efter at Samuel Etoo havde bragt øboerne i front i det 19. minut. Kort før halvlegens slutning fik Oviedo tilkendt et straffespark, men selv fra 11 meter pletten lykkedes det ikke at passere Mallorcas målmand, Leo Franco. I første omgang.

Men så kom Peter Møller på banen. 20 minutter efter at danskeren havde afløst Daniel Amieva, satte han sin spanske sæsonscoring nummer to i nettet. Og i kraft af Møllers mål klarede Oviedo uafgjort 1-1.

Mallorca mistede dermed endnu et skridt i forsøget på at holde trit med topholdene. Med 31 point er Mallorca fire point efter Valencia på fjerdepladsen, og der er hele syv point op til nummer ét Real Madrid. Madrilenerne havde søndag aften muligheden for at lægge yderligere luft til forfølgerne, hvis Real i rundens sene kamp kunne hente en sejr på udebane mod Valladolid.

Oviedo er derimod for længst kørt ud på et sidespor i den spanske 1. division, hvor klubben er nummer 12 med 24 point.

Men spanske fodboldtabeller er nok heller ikke det, Peter Møller tænker allermest på i øjeblikket. Efter alt at dømme optræder han i løbet af ganske kort tid under mere nordlige himmelstrøg i Fulham.

I fredags nåede Møller til enighed med London-klubben om en lejeaftale, som gælder for resten af sæsonen. Når aftalen udløber den 6. maj har Fulham fået option på at købe danskeren. Mandag rejser Peter Møller til England for at gennemgå det sidste lægetjek, og derefter skulle han snart være klar til at tørne ud side om side med Bjarne Goldbæk.

Ifølge Goldbæk er der i øvrigt pæne chancer for, at Peter Møller kan træde direkte ind på holdet, for i Fulham trækkes en del af spillerne med skader for tiden.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen