Engelsk fodbold: Sunderland skuffede på hjemmebane

Sunderland måtte søndag i egen hule på Stadium of Light skuffende nøjes med uafgjort 0-0 mod bundholdet Bradford.

Dermed misbrugte holdet chancen for at skabe luft til trioen Arsenal, Liverpool og Ipswich, der sammen med Thomas Sørensen og co. jagter suveræne Manchester United.

De forsvarende mestre har med søndagens resultat i toppen et forspring på 13 point med 14 kampe igen. Sunderland på andenpladsen har to point mere end Arsenal og tre mere end Liverpool og Ipswich på de følgende pladser.

Thomas Sørensen stod en flot kamp

Den danske målmand Thomas Sørensen gjorde ellers sit søndag. Den danske landsholdsmålmand tog, hvad der kom fra Bradford og præsterede blandt andet i det 56. minut en flot parade, da Robbie Blake trykkede af fra ti meters afstand.

Thomas Sørensen var dog ikke ene om at være på toppen. I den modsatte ende fik veteranen Gary Walsh revanche for sit store kiks i forrige runde mod Manchester United. Bradfordkeeperen tog alt, hvad der kom fra Sunderland, som pressede hårdt, men lidt uinspireret på i store dele af kampen.

Og faktisk var Bradford tættest på sejren. Men Dean Windass brændte med en sløset inderside i en situation, hvor Sunderland-forsvaret inklusive Thomas Sørensen var udspillet.

Eriksson kiggede på Kevin Phillips

Den nye engelske landstræner Sven Göran Eriksson var på plads på Stadium of Light søndag for blandt andre at se angriberen Kevin Phillips an. Sidste sæsons topscorer i Premier League, der ellers har været stærkt spillende på det seneste, virkede nervøs og manglede for en sjælden gangs skyld beslutsomhed i den afgørende situationer.

Trods det ene, overraskende point er Bradford stadig isoleret i bunden af Premier League med 16 point. Coventry på næstsidstepladsen har seks point mere.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen