Tennis: Pless stoppet af skade i semifinale

Det 19-årige danske tennistalent Kristian Pless måtte lørdag på grund af en skade opgive at gennemføre sin første ATP-semifinale nogensinde.

Ved stillingen 0-4 i første sæt mod tjekken Michal Tabara i Gold Flake Open i den indiske by Chennai var danskeren nødt til at stoppe på grund af smerter i højre skulder.

Allerede i fredagens kvartfinale i 400.000 dollars-turneringen mærkede Kristian Pless problemet i skulderen, men danskeren håbede på et behandlinger med is kunne dulme smerterne så meget, at han kunne gennemføre semifinaleslaget.

Men under opvarmningen lørdag var Kristian Pless klar over, at den var helt gal. Og således kunne danskeren ikke slå igennem og serve med fuld styrke.

Trods det ærgelige exit kan Kristian Pless se tilbage turneringen med nogen glæde. Semifinalepladsen markerede nemlig Pless' største bedrift hidtil i karrieren, og den bliver belønnet med 145.000 kroner i præmiepenge samt 75 point til verdensranglisten, hvor danskeren rykker fra sin nuværende placering som nummer 197 til en plads omkring 150.

Kristian Pless holder nu nogle dages pause, og satser så på at være frisk igen sidst i næste uge.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen