EM-sølv til søstrene Ward

Susanne og Michaela Ward kom i medaljerækken ved europamesterskaberne for den olympiske 470-jolle på Gardasøen, og selv om de sluttede på tredjepladsen, rejser de hjem fra Italien med sølvmedaljer i bagagen.

Med 50 point efter otte sejladser blev søstrene klart overgået af de suveræne australiere Jenny Armstrong og Belinda Stowell og grækerne Sofia Bekatorov og Emilia Tsovlea, der fik henholdsvis 16 og 34 point, men skønt propositionerne fastslår, at EM er åbent for alle nationer, siger de også, at kun europæiske besætninger kan erobre titlen og medaljerne.

Derfor kunne Sofia Bekatorov og Emilia Tsovlea hyldes som europamestre og Susanne og Michaela Ward som sølvvindere bare ét point foran Vladilena Kratjun og Natalija Gaponovitj, Rusland.

Jenny Armstrong og Belinda Stowell måtte nøjes med at glæde sig over, at de med sejre i halvdelen af sejladserne og derudover to tredjepladser og en sjetteplads som tællende placeringer var langt de stærkeste i feltet på 37 joller fra 20 europæiske og fem oversøiske

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen