Annonce
Sport

Engelsk rugbyspiller anholdt efter politichikane på natklub

Danny Cipriani blev anholdt og sigtet for fem tilfælde på engelsk natklub.

Det er ikke første gang, at rugbyspilleren modtager en advarsel for sin opførsel. Foto: Jonathan Hayward/ AP

Den engelske rugbyspiller Danny Cipriani kan muligvis se frem til at skulle kæmpe en smule for at redde sin karriere fremadrettet. Rugbyspilleren blev anholdt på en natklub, hvor han efterfølgende blev sigtet for fem tilfælde. Cipriani var på daværende tidspunkt på en præsæson-tour med sin klub Gloucester.

Team Danmark åbner op for at samle DM i flere sportsgrene

Cipriani er netop lige kommet til Gloucester, efter at have kæmpet sig tilbage til engelsk rugby. Spilleren er fortsat i politiets varetægt og skal stilles for retten torsdag morgen. Politiet i byen Jersey, hvor Cipriani blev anholdt, bekræfter, at spilleren er sigtet for overfald, tyveri, overfald af tjenestemand, at modsætte sig anholdelse og uorden på et sted med udskænkning.

Den 30-årige spillers klub Gloucester har siden lavet en officiel udtalelse:

»Gloucester Rugby er bevidste om en hændelse, hvor Danny Cipriani var involveret i de tidlige morgentimer onsdag på en natklub i St. Helier. Han er blevet anholdt og sigtet.«

City-talentspejder anklaget for racistiske udtalelser

Hændelsen skulle efter sigende være fundet sted efter Cipriani havde et sammenstød med en dørmand, da han forsøgte at tage en drink med uden for klubben matrikel. Spilleren har tidligere modtaget advarsler grundet sin opførsel. Han er for nyligt blevet udtaget til det engelske landshold for første gang i ti år.

Danny Cipriani er en af Englands mest profilerede rugbyspillere. Han gjorde sin debut på den internationale bane som 20-årig i 2008.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her