Sport

Dette hold vinder VM, hvis du spørger spillefuglene

Oddsetspillerne har generelt stor tiltro til det danske landsholds chancer under VM. Der er dog store regionale forskelle fra øst mod vest.

Det tyske landshold kommer til Rusland som forsvarende verdensmestre. De er blandt danskerne favoritter til at vinde VM-trofæet igen. Foto: AP/Martin Meissner

Man må ikke spille med hjertet, hvis man vil have gode muligheder for at vinde på Oddset. Det er vist regel nr. 1, når det gælder pengespil på fodbold. Men noget tyder dog på, at der nok alligevel er en del danske Oddset-spillere, der har haft hjertet med, da de satte penge på VM-vinderen.

Flest danskere har nemlig sat deres sparepenge på, at Danmark vinder VM. Det skriver Danske Spil.

Disse lande vinder VM ifølge Oddset-spillerne:

Danmark (odds 85) 18% af alle indskud.

Brasilien (5,25) 15%

Tyskland (5,50) 12%

Argentina (9,50) 12%

Kilde: Danske Spil

»Vi ser typisk, at folk som regel spiller på Danmark nærmest uanset hvad. Kunderne spiller med hjertet, og det må man nok også regne med er sket her. Næstmest spillet er Brasilien til odds 5,50, og det er selvfølgelig ikke et ligeså attraktivt odds som Danmarks, men det er nok mere sandsynligt, at Brasilien bliver verdensmestre end Danmark gør,« siger oddsansvarlig i Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen i pressemeddelelsen.

Knap 20 pct. af de danske spillefugle har spillet på, at Danmark vinder, mens 15 pct. har spillet på, at Brasilien vinder.

De mest optimistiske på Danmarks vegne er Københavnerne. Her har næsten hver 6. spillet på dansk sejr. Det er 17 pct. af det samlede indskud på Danmark.

Mest pessimistisk - eller realistisk om man vel - er esbjergenserne. Her tror kun 2 pct. på, at Danmark kan løfte den eftertragtede pokal, når VM er forbi.

»Københavnerne er ret optimistiske på danskernes vegne, når så mange tror på dansk VM-guld, mens esbjergenserne nok er en smule mere realistiske. Men lad os da bare håbe på, at københavnerne får ret denne gang,« siger Peter Emmike Rasmussen.

Aarhusianerne? Ja, de tror mere på Ronaldo og co. end på Danmark. Hele 12 pct. af odds-spillerne fra Smilets By tror, at europamestrene fra Portugal vinder VM.

De er dog ikke blandt favoritterne hos Danske Spil, der har odds 28 på portugiserne.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her