Sport

FCK hugger topchef i DBU

Katja Moesgaard skiftet chefstillingen i DBU ud med et andet lederjob i FC København.

FC København har været på rov på ledelsesgangene i Dansk Boldspil-Union.

I en pressemeddelelse offentliggør det danske mesterhold og Parken Sport & Entertainment, at de har ansat Katja Moesgaard, der siden 2011 har været administrerende direktør i DBU A/S med ansvar for det kommercielle område.

Hos FCK får Katja Moesgaard titlen COO, Chief Operating Officer, med særligt ansvar for operationelle og kommercielle forhold samt den forretningsmæssig udvikling af F.C. København og øvrige aktiviteter i Telia Parken.

»For mig er det et drømmejob at få ansvaret for at drive og forretningsudvikle Telia Parkens aktiviteter, så det er tilpasset fremtidens behov med F.C. København som det absolutte fyrtårn. Det er en stor og spændende udfordring at skulle give københavnerne store oplevelser i deres fritid og ikke bare få flere til at komme til kampe og koncerter, men også at give dem en endnu bedre oplevelse, når de kommer i Telia Parken,« siger Katja Moesgaard i pressemeddelelsen.

I tiden hos DBU har Katja Moesgaard blandt andet været ansvarlig for brandstrategien "En Del af Noget Større", og tidligere har hun også bestredet topposter i mediebureauret MEC og hos Nike.

Administrerende direktør i FC København, Anders Hørsholt, ser ansættelsen som en stor oprustning for klubben og organisationen bag.

»Vi har været meget grundige i vores søgen efter den helt rigtige person, og vi ser Katja Moesgaard som en stor kapacitet og en af landets absolut stærkeste profiler på det her område med hendes store faglig kompetence, erfaring og en stærk personlig karakter,« siger Anders Hørsholt.

Katja Moesgaard tiltræder sin nye stilling »snarest muligt,« oplyses det i pressemeddelelsen. DBU erstatter Katja Moesgaard med en midlertidig ansættelse af Jesper Lind Andersson, der tidligere har været kommerciel direktør i TV 2 SPORT A/S.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
FCK
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Her kommer fremtidens urørte skove

Eksperter og naturfredningsfolk jubler over, at regeringen nu udpeger godt 13.500 hektar skov, der fremover vil få lov at stå urørt. Her skal insekter, svampe samt andet kryb og kravl have lov at regere uhindret.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Gaming-bærbare: Når kun det vildeste er vildt nok
Hvor vildt bliver det, hvis du beder om den bedste gamingbærbare, du kan få? Ganske voldsomt, afslører denne test, hvor vi fokuserer på populære, kompromisløse monster-maskiner. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her