Det frie ord

Sådan arbejder journalisterne på Christiansborg

I tv-indslaget her fortæller journalist Nikolaj Rytgaard om sit daglige arbejde på Christiansborg.

De fleste danske nyhedsmedier, som dækker politik, har en redaktion på Christiansborg. På den måde kan journalisterne komme helt tæt på hovedpersonerne, når de skal dække dansk politik.

Jyllands-Postens redaktion på Christiansborg består af otte journalister, som hver dag leverer masser af politiske nyheder til avisen og nettet.

I tv-indslaget her fortæller journalist Nikolaj Rytgaard om sit daglige arbejde på Christiansborg, og hvad der sker, når han skriver historier, som politikerne ikke bryder sig om.

Næste kapitel

Debat Må man tegne Muhammed?

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Projekt Det frie ord

Det fulde overblik: Det frie ord

Jyllands-Postens undervisningsprojekt ”Det frie ord” er et gratis tilbud til folkeskoler, gymnasiale uddannelser og sprogcentre. Projektet har til formål at gøre rede for den historiske udvikling af ytringsfriheden i Danmark – og at forklare de regler og love, som regulerer ytringsfriheden.
Emner

Det danske mediebillede

De danske medier er en mangfoldig og broget forsamling, der driver formidling på mange forskellige platforme som papir, tv, radio og internet.

Debat Må man tegne Muhammed?

Aldrig tidligere har en dansk artikel med tilhørende tegninger haft så stor effekt, som da Jyllands-Posten besluttede at trykke 12 karikaturtegninger af profeten Muhammed.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her