<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

1. Introduktionsopgave

Løs denne opgave, inden du går i gang med at læse om emnet. Så forstår du ordene, som bruges i diskussionerne om ytringsfrihed.
Projekt Det frie ord

Det fulde overblik: Det frie ord

Jyllands-Postens undervisningsprojekt ”Det frie ord” er et gratis tilbud til folkeskoler, gymnasiale uddannelser og sprogcentre. Projektet har til formål at gøre rede for den historiske udvikling af ytringsfriheden i Danmark – og at forklare de regler og love, som regulerer ytringsfriheden.
Ytringsfrihedens historie i Danmark
Opgaver
Danske medier

Det danske mediebillede

De danske medier er en mangfoldig og broget forsamling, der driver formidling på mange forskellige platforme som papir, tv, radio og internet.
Pressejura
Test din viden
Diskussion

Debat Må man tegne Muhammed?

Aldrig tidligere har en dansk artikel med tilhørende tegninger haft så stor effekt, som da Jyllands-Posten besluttede at trykke 12 karikaturtegninger af profeten Muhammed.
Mesterarkitektens ukendte genistreger: Gaudís bedst bevarede hemmeligheder
Antoni Gaudí er især kendt for Sagrada Familia-kirken i Barcelona, men historien om den excentriske catalanske arkitekt slutter ikke der. Jyllands-Posten har besøgt en utopisk arbejderkoloni, en eventyrpark ved Pyrenæernes fod og et herskabspalæ i tusind farver. 
Se flere
Biler
Konkurrent til Audi og Mercedes: Ny elbil falder helt igennem, men plug-in hybrid får overraskende attraktiv pris
Lyt til historien om Lexus, der vil kæmpe med de store tyske prestigemærker. Midlet er bla. en ny plug-in hybrid, der kan blive et hit, mens en helt ny elbil allerede virker forældet. Hør også de seneste bilnyheder fra bla. Mazda og Mercedes-Benz. 
Se flere
Bolig
Ledningsfri støvsugere skuffer i test: »Med den kan man næsten ikke støvsuge ét værelse«
En ledningsfri støvsuger lyder bekvemt, men den kan hurtigt ende med at blive det modsatte. Testfaktas laboratorietest af syv batteridrevne støvsugere viser, at en af dem ikke klarer mere end seks minutters drift efter fuld opladning. 
Se flere
6-stjernet trådløs lyd: »Vi er på et niveau, der hører dobbelt så dyre earbuds til«
Buds Pro præsterer langt over sin prisklasse på såvel design som batteri, lyd og funktioner og hiver derfor en sikker topkarakter i land. 
Se flere