<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

1. Introduktionsopgave

Løs denne opgave, inden du går i gang med at læse om emnet. Så forstår du ordene, som bruges i diskussionerne om ytringsfrihed.
Projekt Det frie ord

Det fulde overblik: Det frie ord

Jyllands-Postens undervisningsprojekt ”Det frie ord” er et gratis tilbud til folkeskoler, gymnasiale uddannelser og sprogcentre. Projektet har til formål at gøre rede for den historiske udvikling af ytringsfriheden i Danmark – og at forklare de regler og love, som regulerer ytringsfriheden.
Ytringsfrihedens historie i Danmark
Opgaver
Danske medier

Det danske mediebillede

De danske medier er en mangfoldig og broget forsamling, der driver formidling på mange forskellige platforme som papir, tv, radio og internet.
Pressejura
Test din viden
Diskussion

Debat Må man tegne Muhammed?

Aldrig tidligere har en dansk artikel med tilhørende tegninger haft så stor effekt, som da Jyllands-Posten besluttede at trykke 12 karikaturtegninger af profeten Muhammed.
Ny plan skal skabe balance mellem naturbeskyttelse og outdoor-oplevelser i Mols Bjerge
Outdoor-oplevelser på ferien er i stadig højere kurs, og det lægger pres på de danske naturområder. Nationalpark Mols Bjerge har lavet en strategisk udviklingsplan, der skal tage bedre hensyn til både natur og turisme. 
Se flere
Bolig
Liebhaveri i Risskov: »Min bolig skal beholde sin sjæl og historie«
I Risskov ligger kæde- og rækkehuskvarteret Tretommerparken, og her bor Lene Overgaard i arkitektens eget hus. Hun har arbejdet på at føre det fredede hus ind i nutiden – uden at gøre vold på det eksisterende – og derfor fremstår huset moderne trods sin opførelse i 1950'erne. 
Se flere
Mere
JP Aarhus
Se flere