<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

1. Introduktionsopgave

Løs denne opgave, inden du går i gang med at læse om emnet. Så forstår du ordene, som bruges i diskussionerne om ytringsfrihed.
Projekt Det frie ord

Det fulde overblik: Det frie ord

Jyllands-Postens undervisningsprojekt ”Det frie ord” er et gratis tilbud til folkeskoler, gymnasiale uddannelser og sprogcentre. Projektet har til formål at gøre rede for den historiske udvikling af ytringsfriheden i Danmark – og at forklare de regler og love, som regulerer ytringsfriheden.
Ytringsfrihedens historie i Danmark
Opgaver
Danske medier

Det danske mediebillede

De danske medier er en mangfoldig og broget forsamling, der driver formidling på mange forskellige platforme som papir, tv, radio og internet.
Pressejura
Test din viden
Diskussion

Debat Må man tegne Muhammed?

Aldrig tidligere har en dansk artikel med tilhørende tegninger haft så stor effekt, som da Jyllands-Posten besluttede at trykke 12 karikaturtegninger af profeten Muhammed.
Bolig
Fjernsynsekspert: »Lyden er blevet så dårlig, at seerne nogle gange klager over ikke at kunne høre, hvad det bliver sagt i fjernsynet«
I årevis har tv-producenter arbejdet på at skabe slankere og slankere fjernsyn, fordi forbrugerne har efterspurgt det. Men det går ud over lyden, og det ødelægger filmoplevelsen, mener filmkomponist, der har lavet lyd til bl.a. ”Idealisten” og ”The Cave”. 
Se flere
»Imponerende stor lyd«: Nu kan man endelig tage Sonos med på farten – og lyden skuffer bestemt ikke
Roam er den første ægte transportable højttaler fra Sonos. Den vejer næsten intet, streamer over både wi-fi og Bluetooth og tilpasser lyden til ethvert miljø. 
Se flere
Mere
JP Aarhus
Håber på sommeråbning: Syddjurs Kommune smider flere penge i turistkassen
Penge skal der til, mente Syddjurs Kommune, da man den 14. april besluttede sig for ekstraordinært at bevilge en pengesum til at afholde kulturarrangementer i kommunen hen over sommeren. Håbet er, at det sætter skub i turismen. 
Se flere