*

Skole

Mediekonkurrencen 2017: Vinderne er fundet

Otte skoleklasser er nu blevet valgt som vindere af Politiken, Ekstra Bladet og Jyllands-Postens Mediekonkurrence 2017 'På Flugt' i samarbejde med Røde Kors

Vinderne af Mediekonkurrencen 2017 med titlen 'På Flugt' er fundet og kan nu se frem til at blive hyldet i JP/Politikens Hus i København.

Tak til alle de mange elever og lærere, der deltog i Mediekonkurrencen for Skoler og for alle de gode og spændende artikler, de mange interviews og kreative indslag.

Juryen har været meget imponeret over dette års høje standard både for indhold og udtryk.

Bedste Ekstra Bladet avis 6.- 7. klasse

Tingagerskolen – 7.x – X-News

Bedste Politiken avis 6. – 7. klasse

Endrupskolen – 7.x og 7.y – Dråben

Bedste Jyllands-Posten avis 6. – 7. klasse

Kornmod Realskole – 7.d – SigteKORN MOD flygtninge

Bedste nyhedssite 6. – 7. klasse

Hellerup Skole – 7.blå – Spot on Refugees

Bedste Ekstra Bladet avis 8. – 10. klasse

Sønderskov skolen – 9.a – Sønderskov News

Bedste Politiken avis 8. – 10. klasse

Tjørnegårdsskolen – 9.a – Udsyn

Bedste Jyllands-Posten avis 8. – 10. klasse

Anna Trolles Skole – 8.a – AnnaPosten

Bedste nyhedssite 8. – 10. klasse

Osted Friskole – 8.f – Fra sted til sted

Vinderklasserne vil blive hædret ved en event den 23. maj i Pressen, JP/Politikens Hus i København. Præmierne overrækkes af chefredaktørerne fra de tre dagblade. Røde Kors’ generalsekretær Anders Ladekarl holder tale og Udviklingsminister Ulla Tørnæs giver vinderne nogle ord med på vejen. Det hele styres af rapperen Per Vers. Derudover kommer Wafande og giver en minikoncert.

Vinderne er blevet kontaktet.

.
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Projekt Det frie ord

Det fulde overblik: Det frie ord

Jyllands-Postens undervisningsprojekt ”Det frie ord” er et gratis tilbud til folkeskoler, gymnasiale uddannelser og sprogcentre. Projektet har til formål at gøre rede for den historiske udvikling af ytringsfriheden i Danmark – og at forklare de regler og love, som regulerer ytringsfriheden.
Nyheder om uddannelse
11.12

Debat: Den nationale sprogstrategi er en tynd kop te

Helene Caprani, medlem af GL’s hovedbestyrelse
Det er besynderligt, at regeringen lancerer en sprogstrategi, samtidig med at nedskæringerne i uddannelsessektoren begrænser eller lukker sproguddannelserne.
08.12

Debat: Uddannelse og dannelse

Paul Marcussen, folkepensionist, Ringsted
Søren Pind (V) og Pernille Schnoor (ALT), henholdsvis minister og ordfører for uddannelse og forskning, efterlyser i JP 28/11 undervisning i dannelse til gavn for vores fælles ”vi”, bl.a. for at imødegå modsætninger imellem korttids- og langtidsuddannede.
Mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her