*

Skole

Mediekonkurrencen er slut

170.000 skoleaviser trykt og snart på vej til skolerne

Journalistlinjen fra Himmerlands Ungdomsskole vandt i kategorien ”Bedste nyhedssites” i sidste års mediekonkurrence. Foto: Sebastian Nørgård Alsing

I disse uger er alle aviserne ved at blive skilt ad og pakket for at blive sendt ud til skolerne. Men der er rigtig mange aviser, og det er en gigantisk manuel proces at håndtere. Men senest den 21. april bør de sidste aviser ramme skolerne.

I ugerne 17 og 18 læser journalister og repræsentanter fra Røde Kors alle aviser og sites, inden det store jurymøde i uge 18. Her findes de endelige vinderklasser. Lærerne får direkte besked den 3. eller 4. maj.

Kåringen foregår den 23. maj i Pressen i JP/Politikens Hus.

JP
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Projekt Det frie ord

Det fulde overblik: Det frie ord

Jyllands-Postens undervisningsprojekt ”Det frie ord” er et gratis tilbud til folkeskoler, gymnasiale uddannelser og sprogcentre. Projektet har til formål at gøre rede for den historiske udvikling af ytringsfriheden i Danmark – og at forklare de regler og love, som regulerer ytringsfriheden.
Nyheder om uddannelse
11.12

Debat: Den nationale sprogstrategi er en tynd kop te

Helene Caprani, medlem af GL’s hovedbestyrelse
Det er besynderligt, at regeringen lancerer en sprogstrategi, samtidig med at nedskæringerne i uddannelsessektoren begrænser eller lukker sproguddannelserne.
08.12

Debat: Uddannelse og dannelse

Paul Marcussen, folkepensionist, Ringsted
Søren Pind (V) og Pernille Schnoor (ALT), henholdsvis minister og ordfører for uddannelse og forskning, efterlyser i JP 28/11 undervisning i dannelse til gavn for vores fælles ”vi”, bl.a. for at imødegå modsætninger imellem korttids- og langtidsuddannede.
Mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her