*

Skole

Newsdesk er live

Så skete det endelig: nu kan du lave din helt egen udgave af Jyllands-Posten, Politiken eller Ekstra Bladet

Det har været længe undervejs, og vi har arbejdet hårdt for at give jer et undervisningsværktøj ud over det sædvanlige. Og nu kan Newsdesk endelig gå live!

Newsdesk er et undervisningsværktøj målrettet elever i folkeskolen, gymnasier, lærerseminarier med flere. Her kan elever og studerende lave deres helt egen avis og modtage den i 500 trykte eksemplarer helt gratis. Avisen kan laves på computer og tablet, og en smartphone er et godt værktøj til research.

Start allerede i dag

Du kan vælge mellem at lave en Politiken, Jyllands-Posten eller Ekstra Bladet avis – eller måske en af hver? De tre dagblades profil og layout er bygget ind i Newsdesk, så du vil se forskellige sider og indhold alt efter, hvilket dagblad du logger på og opretter.

Du logger på Newsdesk med dit UNI-login og kan gå i gang med det samme. Det kræver ingen tilmelding, og dine elever/studerende vil automatisk kunne tilknyttes din avis.

Når du er logget ind, kan du få hjælp til de journalistiske genrer gennem videoer, hjælpetekster og lærervejledning. Upload billeder direkte fra din smartphone og fra landets største billedbureau Polfoto og del til sidst avisen med venner og familie på sociale medier.

Du finder Newsdesk på: www.newsdesk.dk

JP
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Projekt Det frie ord

Det fulde overblik: Det frie ord

Jyllands-Postens undervisningsprojekt ”Det frie ord” er et gratis tilbud til folkeskoler, gymnasiale uddannelser og sprogcentre. Projektet har til formål at gøre rede for den historiske udvikling af ytringsfriheden i Danmark – og at forklare de regler og love, som regulerer ytringsfriheden.
Nyheder om uddannelse
11.12

Debat: Den nationale sprogstrategi er en tynd kop te

Helene Caprani, medlem af GL’s hovedbestyrelse
Det er besynderligt, at regeringen lancerer en sprogstrategi, samtidig med at nedskæringerne i uddannelsessektoren begrænser eller lukker sproguddannelserne.
Mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her