Skole

Mediekonkurrencen 2018, "Elsk dig selv": Vinderne er fundet

Otte skoleklasser er nu blevet valgt som vindere af Politiken, Ekstra Bladet og Jyllands-Postens Mediekonkurrence 2018: Elsk dig selv. Et samarbejde med Sex & Samfund og Mary Fonden.

Vinderne af Mediekonkurrence for skoler 2018 med titlen ’Elsk dig selv – krop og idealer’ er fundet og kan nu se frem til at blive hyldet i JP/Politikens Hus i København.

Tak til alle de mange elever og lærere, der deltog i Mediekonkurrencen for Skoler og for alle de gode og spændende artikler, de mange interviews og kreative indslag.

Juryen har været meget imponeret over dette års høje standard - både for indhold og udtryk. Vinderne er blevet udpeget på baggrund af deres evne til at nuancere emnet og samtidig holde sig indenfor den journalistiske genre. Det vil sige, at vinderklasserne på eksemplarisk vis har formået at forholde sig objektive, lave opsøgende journalistik med mange interviews og kilder samt mestret en tydelig og overskuelig formidling af deres historier.

Vinderne er:

Ekstra Bladet avis 6.- 7. klasse
Hadbjerg Skole, 7A, 'Hadbjerg news'
 
Politiken avis 6. – 7. klasse:
Lillevang Skole, 7D, 'Eksistens: Elskværdighed - Troværdighed'
 
Jyllands-Posten avis 6. – 7. klasse
Hadbjerg Skole, 7B, ’Hadbjerg Tidende’

Nyhedssite 6. – 7. klasse
Vonsild Skole, 7A, ’BeYou Expressen’

Ekstra Bladet avis 8. – 10. klasse:
Solhverv Privatskole, 8A, 'Solhverv News'
 

Politiken avis 8. – 10. klasse
Rønne Privatskole, 8Y, ’Rønne Privat News’
 
Jyllands-Posten avis 8. – 10. klasse
Brøndbyvester Skole, 8A, ’Globe News’

Nyhedssite 8. – 10. klasse:
Himmerlands Ungdomsskole, 10. Klasse/Journa10, 'Perfektum'

Vinderklasserne vil blive hædret ved en event den 17. maj i Pressen, JP/Politikens Hus i København. Præmierne overrækkes af chefredaktørerne fra de tre dagblade. Ligestillingsminister Eva Kjer Hansen vil deltage under hele eventen og sige et par ord til vinderklasserne. Det samme vil vicegeneralsekretær for Sex og Samfund, Tania Dethlefsen. Det hele styres af rapperen Per Vers. Derudover kommer Wafande og giver en minikoncert.

Vinderne er blevet kontaktet.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Projekt Det frie ord

Det fulde overblik: Det frie ord

Jyllands-Postens undervisningsprojekt ”Det frie ord” er et gratis tilbud til folkeskoler, gymnasiale uddannelser og sprogcentre. Projektet har til formål at gøre rede for den historiske udvikling af ytringsfriheden i Danmark – og at forklare de regler og love, som regulerer ytringsfriheden.
Nyheder om uddannelse
18.10

Debat: Regeringen truer en dansk uddannelsessucces

Kåre Blinkenberg
I jagten på flere elever på erhvervsskolerne og skattelettelser risikerer regeringen at ødelægge voksenuddannelsescenteret VUC.
17.10

Debat: Sæt strukturændringer i Børn og Unge på standby

Lone Norlander
Enhedslisten opfordrer til, at rådmanden, og de øvrige politikere bag budgetforliget, igen vil lytte til den store usikkerhed og utryghed, som deres beslutning om nedskæringer og ny struktur i Børn og Unge har medført.
Mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her