NB-infotekst Bolig

Intro-tekst til Bolig-nyhedsbrev 14.09

Efterårets nedfaldsfrugt kan forvandles til de lækreste retter

Kære læser!

Ægteparret Solveig og Allan Stilling flyttede fra en lille lejlighed i København til et stort hus på 270 kvm i Jylland. De oprindelige planer om en lejlighed i Jylland – bare lidt større – droppede det hurtigt, da de så det charmerende hus i Harlev lidt uden for Aarhus. De har nu fået egne værelser og et værksted til fruen i huset, som nu har fået opfyldt sin drøm om et sted, hvor hun kan udfolde sine kreative evner.

Den dansk/svenske designer Mia Lagermann er aktuel netop nu med et elegant, hvidt vægur for Republic of Fritz Hansen og en serie af spande i rustrødt jern for Skagen Furniture. Hendes kreative drive har i år også resulteret i en håndvask af marmor, et vitrineskab med blyindfattet glaskunst og stole for Ikea.

Efteråret er på vej, og et væld af frugter falder mod jorden inden vinterens komme, og de nedfaldne lækkerier kan snildt samles op og bruges i både det søde og salte køkken. Især pærer, æbler og blommer er i sæson, men også brombær, havtorn og hyben er saftige lige nu.

Og i brevkassen giver Tina Dalbøge tip til, hvordan man kan overføre billeder fra f.eks. sin telefon til et møbel i indretningen, hvis man ønsker flere personlige detaljer i sin bolig.

God fornøjelse!

Astrid Ellemo, boligredaktør

Følg
Jyllands-Posten

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her