*

Jyllands-Posten på mobilen
Med nyheder fra Jyllands-Posten har du altid en nem og hurtig adgang til de seneste nyheder fra ind- og udland, erhverv, sport og forbrug direkte på din mobiltelefon - hvor og når du vil.
Jyllands-Posten på mobilen
Jyllands-Posten Nyheder til iPhone

Appen Jyllands-Posten Nyheder er en nyhedslæser skabt til nyhedsentusiaster.

Nyhedslæseren giver en hurtig og overskuelig læseoplevelse, der er designet specielt til den lille mobilskærm.

Du kan få et hurtigt overblik over seneste nyt eller vælge mellem Jyllands-Postens aktuelle Live-nyheder og mere dybdegående Premium-indhold.

Forsidens nyheder kan med et swipe deles eller gemmes i en læseliste til senere brug. Når appen er loadet, er de seneste 200-300 artikler tilgængelige – også uden internetforbindelse – hvilket gør nyhedslæseren velegnet til et liv på farten.


Send en sms, så er du i gang
  1. Send JPAPP til 1218 (koster alm. sms-takst)
  2. Kort efter modtager du en sms med et link til iTunes App Store
Hent direkte

Du kan også hente app'en direkte i iTunes App Store. Søg på "Jyllands-Posten Nyheder".

Jyllands-Posten på mobilen
Morgenavisen Jyllands-Posten til din iPhone & iPad

Jyllands-Postens e-avis på iPhone og iPad er Morgenavisen Jyllands-Posten, som du kender den – en 100 procent udgave af dagens avis og endda med flere fordele. Dagens udgave er tilgængelig allerede fra kl. 23:00 dansk tid aftenen før udgivelsesdato, uanset hvor i verden du er.

Hvorfor e-avisen?
  • Læs dagens avis uanset, hvor i verden du befinder dig. Det tager kun et øjeblik at downloade dagens avis.
  • Du sparer tid ved at købe online. E-avisen er aldrig længere væk end din mobil og er aldrig udsolgt.
  • Når du køber e-avisen i abonnement, koster avisen kun godt otte kroner om dagen!
Er du JP abonnent

Er du allerede abonnent på Jyllands-Posten, har du adgang til e-avisen på samme dage, som du normalt får avisen.

Hvad er forskellen på e-avisen, Jyllands-Posten på papir og jyllands-posten.dk?

E-avisen er den elektroniske udgave af Morgenavisen Jyllands-Posten, som du kender den. Det er altså præcis den samme avis som den trykte version. Den eneste forskel er, at du læser den online på din iPhone, iPod Touch eller iPad i stedet for papri.

jyllands-posten.dk har sin egen redaktion, som selv producerer og opdaterer nyheder døgnet rundt. Både net og papir kaster sig over de vigtigste begivenheder, men på hver sin måde, og i modsætning til, hvad mange tror, er der stor forskel på netavisen og papiravisen. Kun en lille del af indholdet i papiravisen finder vej til jyllands-posten.dk.

Priser

Løssalg (download af én avis): DKK 25,00
Adgang i 30 dage: DKK 295,00

Guide.dk til iPhone & iPad

Guide.dk giver dig alt, hvad der er værd at vide om biler, rejser, elektronik, livsstil, både, musik, bøger og film. Guide.dk samler artikler, tests og guides – nemt og overskueligt.

Guide.dk giver dig blandt andet tests af de bedste biler, rejseguides til din næste ferie og gode råd til køb af elektronik. Derudover kan du finde en lang række musik-, film- og boganmeldelser og et stort udvalg af artikler med inspiration til det bedste design til din boligindretning.

Guide.dk giver dig desuden overblik over dit lokalområde, hvad angår eksempelvis restauranter, frisører, bilforhandlere, biografer og meget andet.

Guide.dk er gratis og drives af Jyllands-Posten

Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her