• For abonnenter

Mad med mere

Rejser og gastronomi har altid hængt sammen. Da den arabiske rejsende, Ibn Fadlan, kom til det dengang hedenske Volga i 921, var han chokeret over sit møde med danske vikingers forsimplede skikke, deres mangel på hygiejne og deres forhold til mad og alkohol.

»De er helt forfaldne til nabid (alkohol, red.), idet de drikker den nat og dag. Ofte er en af dem død med bægeret i hånden,« skrev Ibn Fadlan efterfølgende i sin rejsebeskrivelse om de gustne vikinger.

I dag beskrives Danmark med helt andre gastronomiske gloser end Ibn Fadlans horrible oplevelser for over 1.000 år siden. For en måned

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.