• For abonnenter

Smagen af sommerhus og skovbund

Det er let og tager ingen tid. Og så smager det meget bedre end det, man køber. Birgit Harving samler bær og laver selv syltetøj året rundt - til stor glæde for hele familien.

Birgit Harving griber fat i en gren. Pluk-pluk-pluk-pluk. Få sekunder efter står hun med en håndfuld sorte, modne solbær, som hun lægger ned i sin skål.

»De er rigtigt gode. Og der er mange af dem,« lyder det begejstret fra Birgit Harving.

»Sådan én busk er jo nok til... ja, jeg ved ikke hvor mange glas.«

Og mange glas hjemmelavet syltetøj er det blevet

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.