Kort nyt

Masser af påskerejser: Charterselskaberne er ved at have udsolgt af påskerejser, men der findes andre muligheder for at komme af sted i helligdagene, oplyser online rejsebureauet www.travellink.dk, som har masser at byde på i en tid, da flere og flere danskere selv designer deres ferie.

Travellink sælger både fly og hoteller separat og pakkerejser med fly og hotel, som er dækket af Rejsegarantifonden på samme måde som charterrejser. Ydermere kan der blandt andet bestilles bil, udflugter og billetter til koncerter, teater og musicals.

Af pakkerejser kan nævnes Mallorca en uge med afgang 5. april for 3048 kr., Athen i seks dage med afrejse 2. april til 3494 kr., Barcelona i fem dage med afrejse 2. april for 3305 kr., og New York i fem dage med afrejse 5. april for 5584 kr.

Til koncert med Tango

Forlængede weekendrejser til alverdens storbyer får et større og større publikum, og gæsterne nøjes ikke kun med at kigge og shoppe, men vil også have andre oplevelser med, oplyses det fra MyTravel Tango, som er et internet-rejsebureau.

Det kan være teaterbesøg, koncerter eller en visit på de store europæiske fodboldarenaer. Derfor indgår Tango nu et samarbejde med ARTE Udland, så både rejsen, opholdet og billetter til oplevelser i 26 storbyer kan bestilles samtidig på www.mytravel-tango-dk

På hjemmesiden præsenteres aktuelle begivenheder i eksempelvis London, New York, Paris, Berlin, Prag, Wien, Barcelona og Hamburg. Der kan være tale om Mamma Mia i London, Manchester United på Old Trafford, Lion King i New York eller en koncert med George Michael i Stockholm.

Musik og dans i Amsterdam

Det hollandske luftfartsselskab KLM tilbyder nu en særlig flypris fra København til Amsterdam, hvor der er indgået samarbejde med det hollandske kongres- og turistråd.

Holland er i 2007 officielt viet til musik og dans i form af temaet Dance & Music 2007. Det betyder, at besøgende kan nyde en bred vifte af festivaler.

KLM's særlige festpristilbud gælder frem til 17. juni.

Interesserede kan for eksempel tage af sted fra København lørdag kl. 17.15, tilbringe aftenen og natten i Amsterdam og være tilbage kl. 9.25 søndag morgen.

Prisen for returbilletten er i perioden 941 kr.

Mere på www.klm.dk og www.danceandmusic2007.com

Grønland på nettet

Grønlands turisme har netop åbnet en ny hjemmeside, hvor man har forstærket det visuelle indtryk, som internetbrugerne når, når de logger sig ind på greenland.com

Hjemmesiden havde i fjor knap 3000.000 besøgende, hvilket svarer til lidt under 10 besøg pr. turist, som besøgte Grønland.

knud.wilhelmsen@jp.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen