• For abonnenter

Madlavning i flammernes skær: »Det ligger dybt i vores dna at tænde bål«

Stjernekokken Nicolai Tram lagde storbyræset bag sig og søgte mod Sverige, hvor han i dag bor med familien i et nedlagt svenskrødt savværk fra 1871. Her fik de øjnene op for at lave mad over åben ild. Få tips til bålmad i naturen her.

Artiklens øverste billede
Røg i køkkenet er normalt ilde set, men i familien Trams udekøkken er det intet problem. Foto: Eva H. Tram

På grænsen mellem Halland og Småland finder du landsbyen Rydöbruk, og her ligger et svenskrødt træhus med en brusende flod i baghaven. Nicolai Tram viser mig den vildtvoksende have på videoforbindelsen og opremser henrykt, at der er både bøg, fyr, gran og asketræer på grunden.

Han sidder i en havesofa på verandaen, og bag ham

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.