Webapoteket rabatkode 2020

Gyldige Webapoteket gavekoder hos Jyllands-Posten

Filter
5% rabatkode

Som medlem af Ældre Sagen for du altid en 5% Webapoteket rabatkode

Vis rabatkode
35% rabat

Spar op til 35% på produkter til helbredet

Vis rabat
15% rabat

Bliv Klubkunde og få altid 15% i rabat på masser af varer

Vis rabat
1 ud af 1

Vores forældede rabatkoder og tilbud

20% rabat

Spar 20% på produkter fra GUM hos Webapoteket

Gyldig til og med i dag
Vis rabat
15% rabat

Få hele 15% rabat så snart du tilmelder dig kundeklubben hos Webapoteket

Gyldig til og med i dag
Vis rabat

Få din medicin online

Gå på apoteket hjemme fra din computer. Hos Webapoteket får du fuld diskretion, hurtig levering, stort sortiment og uddannet personale, der kan hjælpe dig med alle dine spørgsmål. Du finder alt det, du ville finde på et almindeligt apotek, blandt andet indenfor:
🍀 Personlig pleje
🍀 Sex og samliv
🍀 Sår og sygepleje
Derudover kan du selvfølgelig også bestille din receptpligtige medicin fra Webapoteket. De har alle de rette godkendelser fra sundhedsmyndighederne til at kunne tilbyde den rette medicin til dig.

Er vi gået glip af noget?

Del gerne din fundne rabatkode med os, så den kan glæde mange andre!
Del dit fund med os

Del

Spørgsmål om medicin på nettet

Er det sikkert at købe medicin online?

Der er skrappe krav til at sælge medicin og drive apotek på nettet. Derfor aflægger lægemiddelstyrelsen jævnligt kontrolbesøg hos Webapoteket, og de har en lang række ambitiøse servicemål, de er forpligtet til at overholde. Du kan derfor være helt sikker på at du altid får den bedste service.

Hvor længe skal jeg vente på min bestilling?

Din pakke bliver sendt med PostNord eller GLS indenfor 1-2 hverdage. Hvor længe der går, før du modtager den kommer an på, hvilken afsendelsesform du vælger. Hvis du bestiller for over 400,- kan du helt gratis få din pakke til nærmeste pakkeshop - ellers skal du af med 29,- per ordre.

Kan jeg modtage varer med faste intervaller?

Du kan vælge at modtage mange varer på abonnementsbasis. Hvis det er muligt for din vare, fremgår det på produktsiden. På den måde kan du få medicin du jævnligt bruger med en uges eller måneds mellemrum, uden at du skal bestille det igen og igen. Læs mere på deres hjemmeside.

Hold øje med kampagner

Op til 30%

Tag et ekstra kig på forsiden af Webapoteket - her publiceres i ny og næ en Webapoteket rabatkode, der kan bruges til at spare ekstra, og her samles der også gode tilbud på kosttilskud, deodoranter og andre produkter. Du kan spare op til 30% på mange forskellige apoteksprodukter.