Verisure rabatkode 2020

Gyldige Verisure tilbudskoder hos Jyllands-Posten

Gratis test

Tag den gratis alarmtest og få dit hus forsikret med Verisure

Vis rabat
Fri vagtudrykning

Når du er medlem hos Verisure får du altid gratis vagtudrykning hvis uheldet er ude

Vis rabat
Gratis app

Bliv forsikret hos Verisure og få deres gratis app så du nemt kan holde styr på det hele

Vis rabat
1 ud af 1

Vores forældede rabatkoder og tilbud

25% rabat

Spar 25% på din forsikring med 3 måneder gratis når du anbefaler Verisure til andre

Vis rabat
Gratis sikkerhedstjek

Hos Verisure kan du helt gratis finde ud af præcis hvilken alarm der passer til dig

Vis rabat
Gratis 3 måneder

Anbefal en ven og få 3 måneders gratis Veirusre selv

Vis rabat
Gratis alarmsystem

Få hele 3 måneder gratis hver gang du anbefaler Verisure til andre

Vis rabat
3 måneder gratis

Få de første tre måneder gratis hos Verisure når du anbefaler dem til andre

Vis rabat

Find lignende rabatkoder og tilbud

Sikre dit hus

Verisure er Europas førende alarmselskaber. Verisure er det mest etablerede alarmsystem i hele Europa. Dette skyldes den høje kvalitet samt service, som de yder i branchen, og dette gør dem til de bedste. Deres fremtidssikre platform og deres profesionelle tilgang gør, at de kan tilbyde deres kunder helt unikke ting fra sortimentet. Gennem opkobling til deres kontrolcentral kan de overvåge døgnet rundt. Verisure Danmark blev grundlagt helt tilbage i 1988, som en del af en virksomhed i Sverige. Tilbage i 2006 blev det så en selvstændig virksomhed, som har haft fokus på sikkerhedsprodukter lige siden.
🍀 Alarmsystemer
🍀 Alarmer
🍀 Sikring af hjemmet
🍀 Om Verisure

Se efter en Verisure tilbudskode

Du kan finde en Verisure tilbudskode flere forskellige steder. Vi anbefaler, at du til en start altid tjekker vores side igennem. Vi har af og til en tilbudskode, som du kan benytte dig af kvit og frit. Du kan også tjekke deres forside, eller måske skrive dig op til deres nyhedsbrev, da de også kan tilsendes her igennem.

Er vi gået glip af noget?

Del gerne din fundne rabatkode med os, så den kan glæde mange andre!
Del dit fund med os

Del

Udnyt deres mange fordele

Hvad er prisen for en alarm?

Når du skal købe en alarm, afhænger prisen blandt andet af flere aspekter som f.eks: boligens størrelse, boligens indretning, udendørsarealet, indbrudsraten i området, det ønskede sikringniveau samt abonnementet. Du kan altid kontakte dem på telefonummer: 80 20 50 50 og høre mere herom. De står altid klar til at rådgive netop dig.

Er alarmer dyre?

Svaret er ganske enkelt, nej. Du kan godt få det forholdsvist billigt hos Verisure. Deres alarmsystemer virker også hos politikerne. Det er bestemt, at installationen af Veisure's alarmer er omfattet af håndværkerfradraget. Det betyder altså, at du får et fradrag på helt op til 7200,-.

Hvad er inkluderet i alarm abonnementet?

Du får mange fordele med i pakken når du bestiller din alarm hos Verisure. Du får bl.a. 24 timers overvågning, fri vagtudrykning, gratis service, gratis batteriskift, gratis reparation, dækning af din selvrisiko på op til 3000,-, mulighed for videoovervågning og for rødkanon.

Få gratis fordele med fra Verisure

Gratis alarmtest

Hos Verisure kan du tage en alarmtest. På den måde er du i stand til at beregne din pris. Du skal blot starte med at trykke på den knap, der er din ejendomstype. Her kan du vælge mellem villa/rækkehuse, lejlighed, sommerhus samt erhverv. Hos Verisure har flere end 230.000 danskere allerede taget denne test.