Pixojet rabatkode 2020

Gyldige Pixojet koder hos Jyllands-Posten

25% rabat

Køb blækpatroner hos Pixojet og spar op til 25% på udvalgte varer

Vis rabat
20% rabat

Få hele 20% rabat på cykelhjelme fra Pixojet

Vis rabat
40% rabat

Pixojet giver dig op til 40% på dine nye hovedtelefoner eller din nye højtaler

Vis rabat
60% rabat

Spar hele 60% på Facebook krus og andre gadgets hos Pixojet

Vis rabat
1 ud af 1

Vores forældede rabatkoder og tilbud

10% rabatkode

Shop løs med 10% til Pre Black Friday med denne Pixojet rabatkode

Vis rabatkode
10% rabatkode

I denne weekend kan du spare mere med 10% på alt med denne Pixojet rabatkode

Vis rabatkode
20% rabatkode

KUN i dag sparer du 20% på legetøj med denne Pixojet rabatkode

Vis rabatkode
10% rabat

Spar 10% på Brother LC 123 blækpatroner

Vis rabat
70% rabatkode

Indløs denne unikke Pixojet kode og spar op til 70% på legetøj

Vis rabatkode
20% rabatkode

Denne Pixojet rabatkode sørget for at give dig 20% på blæk og patroner

Vis rabatkode
70% rabat

I tilbudssektionen har du mulighed for at spare helt op til 70%

Vis rabat
50% rabat

Spar op til 50% på covers til din tablet

Vis rabat

Godt at vide om Pixojet

Hos Pixojet kan man få lidt af hvert. De er en webshop baseret i Ikast der importerer produkter fra det Kinesiske marked og deres producenter. At de importerer produkter fra Kina har gjort, at de har hoppet mellemledet over og kan forsyne danskerne med ekstremt billige produkter i høj kvalitet. Pixojet kan leverer en lang række produkter inden for utallige kategorier lige til din dør. Her er der blandt andet tale om blækpatroner, printere, gadgets i alle former og afskygninger og boliginteriør.

Levering

Hos Pixojet har du altid muligheden for at opnå gratis fragt på dine bestillinger. Køb blot for mere end 599,-, og du vil automatisk få trukket fragt fra prisen på hele din bestilling. Udover gratis fragt har du masser af muligheder, når det kommer til leveringspartnere, såsom DAO og GLS. Du kan endda være heldig også at finde en aktiv Pixojet rabatkode på siden her, så du ikke kun sparer fragten, men får hele din bestilling meget billigere.

Er vi gået glip af noget?

Del gerne din fundne rabatkode med os, så den kan glæde mange andre!
Del dit fund med os

Del

Værd at vide om Pixojet

Har butikken gode anmeldelser?

Masser af tidligere kunder har givet Pixojet anmeldelser baseret på deres tidligere oplevelser hos webshoppen. Disse kunder har generelt rigtig gode oplevelser, og Pixojet har nu 4.5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Kan jeg handle sikkert hos Pixojet?

Pixojet er forlængst blevet godkendt af e-mærket organisationen. Dette betyder, at webshoppen er sikker, når man bestiller og betaler hos Pixojet. E-mærket er blevet verdenskendt for deres indsats med verificering, så du kan stole på deres certikation.

Kan jeg afbestille hvis jeg fortryder?

Hos Pixojet kan du afbestille din bestilling inden klokken 13.00 på hverdage på telefon eller e-mail. Du kan dog også vente, indtil du modtager pakken og derefter returnere varen, da du altid har 30 dages fortrydelsesret. Denne politik gør, at købsoplevelsen næsten altid er god hos Pixojet, da du altid kan ombestemme sig.

Spar penge på mobiltilbehør

Op til 95% på mobiltilbehør

I mobiltilbehørskategorien er der altid gode tilbud at hente. I denne kategori kan du snildt finde kampagnetilbud eller restudvalg med op til 95% rabat. Hvem kan ikke bruge lidt ekstra gadgets til mobilen - så skynd dig ind og kig. Og hvis du er hurtig nok kan du samtidig indløse én af vores Pixojet koder og få yderligere rabat.

Hvad kan fås til kontoret?

Blæk og toner

Blæk og toner vil altid være en essentiel del af et kontormiljø. Pixojet tilbyder de bedste mærker inden for deres branche, så du kan altid regne med at dine print vil være af højeste kvalitet.

Printere

For at benytte blæk og toner skal du selvfølgelig bruge en printer, for at det har nogen funktion overhovedet. Pixojet har derfor også en kæmpe samling af printere fra større mærker, som du kender. Hvis du ender med ikke at være tilfreds med din printer, så har du altid 30 dages fuld returret.

Kontoratikler

Pixojet specialiserer sig i blæk og printere, da det er disse, som de importerer mest af. Du kan dog finde en masse mindre kontorartikler til kontoret. Du kan blandt andet finde post-its, plastiklommer, keyboards, hulmaskiner og meget mere. Hele dette udvalg vil sikre, at du altid er klar til produktive dage på arbejdet eller i din egen virksomhed.