Pieces rabatkode 2020

Gyldige Pieces kampagnekoder hos Jyllands-Posten

Filter
50 kr. Rabatkode

Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Pieces og få en 50,- kampagnekode

46 Benyttet
Vis rabatkode
40% rabat

Nyd 40% rabat på alt i denne kategori hos Pieces

Vis rabat
50% rabat

Få kjoler med op til 50% rabat hos Pieces

Vis rabat
70% rabat

Hos Pieces får du op til 70% rabat på cardigans

Vis rabat
1 ud af 1

Vores forældede rabatkoder og tilbud

70% rabat

Du kan nu spare 70% på cardigans hos Pieces

Gyldig til og med i dag
Vis rabat

Find lignende rabatkoder og tilbud

Tøj og tilbehør til enhver stil

Pieces er et dansk modebrand, der åbnede i 2003 og er en del af Bestseller-gruppen, der også har mærker som Vila, Vero Moda og Selected. Hos Pieces finder du en lang række produkter af høj kvalitet til gode priser. Shop blandt andet følgende produkter:
🍀 Tøj
🍀 Tasker
🍀 Accessories
🍀 Sko

Sæsonens trends

Pieces laver moderigtigt tøj, og du finder altid styles, der passer til sæsonens trends. Derfor kan altid finde tøj i de farver og designs der er in - samtidig med at den høje kvalitet betyder at du er varm om vinteren og har åndbart materiale om sommeren. Det er selvfølgelig altid til superskarpe priser, som vi kender det fra Besterseller. Husk at holde øje med denne side, for at få den allerskarpeste pris. Vi giver dig løbende de bedste tilbud og, når det er muligt, en aktiv Pieces rabatkode.

Er vi gået glip af noget?

Del gerne din fundne rabatkode med os, så den kan glæde mange andre!
Del dit fund med os

Del

Få de bedste besparelser

Er der en kundeklub, jeg kan tilmelde mig?

Pieces har en kundeklub du kan tilmelde dig, og derved få adgang til mange fordele. For det første modtager du en 50,- Pieces rabatkode, der kan bruges på din første ordre. For det andet får du adgang til eksklusive tilbud. Du kan tilmelde dig online på Pieces hjemmeside!

Kan jeg få fri fragt?

Når du shopper for mere end 399,- hos Pieces, så er fragten helt uden beregning. Køber du for mindre end dette beløb, så koster leveringen fra kun 9,-. Leveringen er også super hurtig, og du kan forvente din pakke kommer inden for 2-3 hverdage.

Kan jeg tilmelde mig en e-mail liste?

Når du tilmelder dig kundeklubben hos Pieces, så skriver du dig automatisk op til e-mail listen. Du vil herefter jævnligt modtage nyhedsbreve med massere af god inspiration samt adgang til gode tilbud.

Saml mærker, når du køber på app'en

Fordele ved app

Når du handler gennem appen hos Pieces, kan du samle mærker. På den måde kan du få endnu mere ud af dine penge, når du shopper. Du finder hele Pieces sortiment på deres app, så du nemt kan shoppe på farten. Du kan selvfølgelig stadig bruge din Pieces rabatkode når du shopper på appen.