Tillid fra brugerne er vigtig for os, og vi er ivrige efter at passe på dit privatliv. Jyllands-Posten Rabatkoder er en tjeneste leveret af det norske selskab KickBack A/S. I denne erklæring om databeskyttelse forklarer vi, hvordan og hvorfor KickBack indsamler og benytter information om vores brugere, samt hvordan vi tager hensyn til dit privatliv.

1. Grundlæggende om personoplysninger

Personoplysninger er oplysninger, som direkte eller indirekte kan knyttes til en levende, fysisk person. Eksempler på personoplysninger er navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Information om IP-adresse og din brugeradfærd, når du bruger tjenester, kan også efter omstændighederne udgøre personoplysninger.

Behandling af personoplysninger omfatter al brug af personoplysninger. For eksempel indhentning, overføring og lagring.

Behandlingsansvarlig betyder den part, som alene eller sammen med en anden part bestemmer måden, hvorpå personoplysningerne skal behandles. Den behandlingsansvarlige har det endelige ansvar for at sikre, at behandlingen sker i sammenhæng med gældende lovgivning knyttet til håndtering af personoplysninger.

KickBack A/S i Norge (org.nr. NO993389986MVA) vil være behandlingsansvarlig. Som et datterselskab i Schibsted Media Group vil også andre Schibsted-selskaber varetage funktioner i gruppen og i denne forbindelse behandle personoplysninger for egne formål. For mere information om Schibsted Media Group og de enkelte selskaber i koncernen se: http://www.schibsted.com.

2. Hvilke slags oplysninger samler vi ind?

For at kunne levere så gode tjenester som muligt, er vi afhængige af at samle forskellige typer informationer ind, inklusive personoplysninger. For at give dig den bedst mulige oversigt over, hvordan personoplysningerne bliver behandlet, har vi delt dem i tre kategorier, baseret på, hvordan vi henter dem ind:

Oplysninger, som du giver os
Du kan bruge vores tjenester uden at give oplysninger til os, men hvis du ønsker at modtage e-mails, når nye rabatkoder og tilbud bliver tilgængelige, må du registrere din e-mail hos os. Denne vil blive gemt med det formål at kommunikere med dig. Vi vil også gemme oplysninger, når du kontakter os via e-mail eller andre kommunikationsmidler.

Gennem brug af vores tjenester
Når du bruger vores tjenester, registrerer vi information om, hvilke tjenester du bruger, og hvordan du bruger dem. Vi samler for eksempel information om, hvilke af vores hjemmesider og annoncer du besøger.

Information, som indsamles, kan deles op i følgende kategorier:

 • Information om din enhed og internetopkobling

  Gennem tekniske logfiler og andre værktøjer registrerer vi information om de enheder, som du benytter, for eksempel om enhedens producent, operativsystem og browserversion. Vi samler også information om tilkoblingen til vores tjenester, blandt andet IP-adresser, netværks-id, informationskapsler og unikke identifikationsfiler. Informationen gør blandt andet, at vi kan tilpasse visningen af indhold til den enhed, du bruger, og den brugssituation, du er i.
   
 • Information om brug af tjenesterne – brugeradfærd

  Vi registrerer også information om din brug af tjenesterne. Vi gemmer oplysninger om dine besøg på hjemmesiderne og din adfærd, når du bruger vores tjenester.  Dette kan for eksempel være oplysninger om, hvordan du scroller og navigerer på en hjemmeside, hvilke funktioner du har brugt på siden, og om du har gennemført et køb hos en af vores partnere. Vi vil for eksempel få information om, hvilken netbutik du har gjort køb hos, ordreværdi, købstidspunkt, produktet, som er købt, og hvilke produkter du kan lide eller ikke kan lide.
   
 • Stedsinformation

  Når du bruger vores tjenester, beregner vi en omtrentlig geografisk placering baseret på IP-adressen, du bruger. Oplysninger om stedsinformation bruger vi for at kunne give dig indhold og markedsføring, som er særligt relevant for dig ud fra din geografiske placering. Oplysningerne kan også bruges i forbindelse med udvikling af nye produkter og tjenester samt til at give dig tilpasset indhold som artikler og annoncer, der er særligt relevante for dig.
   
 • Informationskapsler og andet indhold, som lagres lokalt på din enhed

  Når du bruger KickBacks tjenester, benytter vi forskellige teknologier for at  gøre det muligt at levere tjenester til dig som bruger og genkende dig. Dette gør vi både selv og med hjælp fra tredjeparter. For eksempel bruger vi informationskapsler for at kunne spore køb. For nærmere information om denne type teknologi se den særskilte side om Informationskapsler (cookies) og lokal lagring.

3. Hvad bruges oplysningerne til?

KickBack arbejder kontinuerligt med at give dig den bedst mulige oplevelse af vores tjenester og i dit møde med os. Til dette bruger vi både personoplysninger og andre tilgængelige former for information. Du kan læse mere om de forskellige brugsområder herunder:

Bedre brugeroplevelse
KickBack behandler personoplysninger og andre former for information for at levere sine tjenester som aftalt med dig. For eksempel sende dig e-mails, når nye rabatkoder bliver tilgængelige i en specifik netbutik. Vi bruger også personoplysninger for at sikre dig den bedste brugeroplevelse ved at tilpasse visningen af indholdet på din skærm og sørge for hurtigst muligt download af siderne.

Personaliserede tilbud, anbefalinger og annoncer
Vi ønsker at give dig anbefalinger og tjenestetilpasninger baseret på din brugeradfærd. Disse anbefalinger og tilpasninger vil både blive givet på baggrund af din egen adfærd, f.eks. på baggrund af hvilke produkter du har købt eller på baggrund af andre personers brugeradfærd med lignende brugsmønster som dig. Oplysninger gør det muligt for os at købe digitale annoncekampagner, som er tilpasset hver enkelt bruger ud fra dit adfærdsmønster, din alder og andre oplysninger.

Analysere markedstrends og videreudvikle tjenester
Vi udarbejder statistik og kortlægger markedstrends på baggrund af personoplysninger for at kunne forbedre og videreudvikle vores produkttilbud og tjenester.

Forhindre misbrug af vores tjenester
Vi bruger personoplysninger for at forhindre misbrug af vores tjenester. Misbrug kan for eksempel være forsøg på svindel.

Særligt om markedsføring på e-mail
Vi vil kun sende denne type markedsføring, hvis du har givet os et eksplicit og informeret samtykke. Du kan når som helst, enkelt og omkostningsfrit, afmelde dig markedsføringshenvendelser ved brug af dette skema.

4. Deling af oplysninger

Der, hvor det er relevant at opnå formålene, som er beskrevet i erklæringen om beskyttelse af data, vil vi udlevere personoplysninger til andre selskaber inden for Schibsted Media Group. Selskaber, som har ejerskab (helt eller delvist, direkte eller indirekte) af Schibsted A/S. Disse selskaber kan selv behandle dine personoplysninger for at tilpasse og forbedre brugeroplevelsen af deres egne produkter og tjenester. Mere information om selskaberne, som er med i Schibsted Media Group, kan findes her: www.schibsted.com.

I nogle tilfælde deler vi personoplysninger med vores partnere for at tilrettelægge personaliserede tilbud og reklame. Vi indgår aftaler for at sikre, at vores partnere behandler personoplysninger i henhold til kravene i gældende personværnslovgivning.

Personoplysninger kan blive overført til en tredjepart i tilfælde af salg eller overdragelse af hele eller dele af virksomheden, som også omfatter relevante personoplysninger.

Vi vil ikke dele, sælge, overføre eller på anden måde udlevere personoplysninger på andre måder end dem, som er beskrevet i personværnserklæringen, medmindre vi er lovligt forpligtet til dette eller får dit samtykke. Ved mistanke om, at du har begået en strafbar handling i forbindelse med brug af din konto eller tjenester, kan oplysningerne blive givet videre til offentlige myndigheder, hvis de kræver det.

Overførsel af personoplysninger til lande uden for EU/EØS
Hvis vi overfører dine personoplysninger til modtagere i et land uden for EU/EØS, indgår vi aftale og tager de nødvendige forholdsregler i henhold til kravene i gældende lovgivning.

5. Lagring og sletning

Vi opbevarer personoplysningerne, så længe de er nødvendige for at opfylde formålene, som er beskrevet i denne personværnserklæring. Når dine personoplysninger ikke længere er relevante for formålene, vil de slettes eller anonymiseres. Dette inkluderer alle logfiler og anden backup-information.

Rettelse, blokering og sletning af personoplysninger

Du kan bede om indsigt i personoplysninger, som vi har om dig, i henhold til gældende lovgivning. Du har ret til at modtage disse oplysninger uden vederlag i tråd med kravene i lovgivningen. Du kan også når som helst bede om, at vi enten retter, spærrer eller sletter personoplysninger i henhold til vores retlige forpligtelser.

6. Sikkerhed

Vi holder rutiner og tiltag vedlige for at sørge for, at uvedkommende ikke får tilgang til dine personoplysninger, og at behandlingen af personoplysninger sker i henhold til kravene i gældende lovgivning. Eksempler på disse tiltag er risikovurderinger, implementering af organisatoriske og fysiske tiltag samt rutiner for håndtering af data og opfølgning af forespørgsler knyttet til tilgang, rettelse, spærring og sletning.

7. Gennemførelse af ændringer

Vi vil med jævne mellemrum kunne opdatere KickBacks personværnserklæring for at genspejle eventuelle ændringer på hjemmesiden eller i vores personværnserklæring. Ved større ændringer vil vi informere om dette på denne side.

8. Hvordan du kan kontakte os

Har du spørgsmål om KickBacks personværnserklæring eller om vores brug af personoplysninger, så tag gerne kontakt til os på kontakt-jp@kickback.no.

Eller skriftligt på Kickback A/S, Postboks 155 Sentrum, 0102 Oslo - Norge