Oscar rabatkode 2020

Gyldige Oscar koder hos Jyllands-Posten

Kun 329,-

For bare 329,- kan du leje en lille kassevogn hos Oscar

Vis rabat
Kun rabat

For bare 249,- pr. dag kan du lease en bil hos Oscar

Vis rabat
Kun 2970,-

For bare 2970,- kan du leje en bil hos Oscar

Vis rabat
1 ud af 1

Vores forældede rabatkoder og tilbud

Kun 329 kr

For blot 329,- kan du leje en lille kassevogn hos Oscar

Gyldig til og med i dag
Vis rabat

Bil når du har brug for det

Oscar er en ny udlejningsplatform med over 80 selvstændige franchiseafdelinger. Deres mål er at udleje billige biler med et smil samtidig med at de leverer den bedste kvalitet og service. De bestræber sig på at være danskernes foretrukne valg indenfor biludlejning, og derfor mener de hos Oscar også, at der skal ændres på den dominans der er fra store biludlejningsfirmaer i Danmark. De vil tage kampen op, og levere biler til en retfærdig pris. De udlejer i øjeblikket 1050 nye og brugte biler fra deres 80 afdelinger, som du finder over hele landet. Hos Oscar kan du finde:
🍀 Personbiler
🍀 Flyttebiler
🍀 Varevogne
🍀 Minibusser
🍀 Trailere
🍀 Foodtrucks

Er vi gået glip af noget?

Del gerne din fundne rabatkode med os, så den kan glæde mange andre!
Del dit fund med os

Del

Hvorfor skal jeg booke min bil hos Oscar?

Over hele Danmark

Hos Oscar skal du blot indtaste dit postnummer, så kan du nemt og bekvemt afhente din bil tæt på hvor du befinder dig og køre derhen, hvor det behager dig.

Glade kunder

Hos Oscar vælter dig sig i glade kunder, der har givet dem en toplacering på Trustpilot. Hele 85% giver Oscar 5 ud af 5 stjerner, særligt grundet deres gode service og lave priser.

Intet depositum med kreditkort

Vælger du at betale med dit kreditkort, så opkræver de ikke depositum hos Oscar. Derfor anbefaler de også der kunder, at benytte sig af denne metode.

Lav en langtidsbooking

20% billigere billeje

Når du booker en bil i en længere periode hos Oscar, så er muligt at spare helt op til 20%. Der kan altså være god logik i at tage et kig, hvis du gennem en længere periode har behov for en bil. Du kan også være heldig at finde en Oscar rabatkode her på side.