Nordic Choice Hotels rabatkode 2020

Gyldige Nordic Choice Hotels koder hos Jyllands-Posten

Filter
25% rabat

Tilmeld dig kundeklubben og modtag en Nordic Choice Hotels rabatkode på op til 25%

Vis rabatkode
Kun 800 kr.

Hos Nordic Choice Hotel booker du i København fra kun 800,-

Vis rabat
5% rabat

Som medlem hos Nordic Choice Hotels får du altid 5% rabat

Vis rabat
1 ud af 1

Vores forældede rabatkoder og tilbud

25% rabat

Lige nu får du 25% rabat så snart du tilmelder dig Nordic Choice Hotels

Vis rabat
20% rabat

Snup 20% rabat på det digitale gavekort hos Nordic Choice Hotels

Vis rabat

Find lignende rabatkoder og tilbud

Stedet for nordiske rejsende

En nordisk hotelkæde med tre bundlinjer: People, Planet & Profit. Når du vælger Nordic Choice Hotels får du ikke bare et sted at sove - du støtter et socialt og miljøbevidst foretagende. Du finder deres hoteller i København, Helsinki, Sverige, og Norge - samt helt fra Litauen til Svalbard. Få et fantastisk ophold på et af de 16 hoteller i Stokholm og Oslo. Du kan vælge mellem over 200 hoteller, hvor flere er specialiseret i spa og wellness.

Sådan booker du

Det er nemt at finde et hotel tæt på dit rejsemål. Vælg byen du har øje for, så får du alle dine muligheder. Du kan også sortere efter hvad der er tættest på den lufthavn, du flyver til. Når du kommer videre til personoplysninger, da husk at aktivere din fundne Nordic Choice Hotels rabatkode, så du kan få rabat på din booking.

Er vi gået glip af noget?

Del gerne din fundne rabatkode med os, så den kan glæde mange andre!
Del dit fund med os

Del

Find det optimale hotel

Hvad er et comfort hotel?

Et hotel med alt du skal bruge uden noget unødigt. Du får gode priser på centrale hoteller, der giver dig et godt sted at hænge ud til morgen, middag, aften og nat.

Hvad er et Quality Hotel?

Et af de største hotelnavne i Norden er Quality Hotel. Det er det absolut bedste sted til møder, konferencer og events. Udover at give de bedste rammer for møder betyder de flotte værelser og specielle restauranter at I får de optimale forhold til at lære hinanden endnu bedre at kende.

Hvad er et Clarion hotel?

Clarion er mødestedet for alt fra jubilæer til konferencer. De stilbevidste hoteller står for at give dig en god oplevelse, tag en tur i deres fitnesscenter eller hæng ud i lobbyen.

Spar 25% på din første booking

Nemme point

Få en særlig besparelse på 25%, når du melder dig ind i Nordic Choice Club. Derudover optjener du point på hver eneste booking og på den måde kan du spare op til endnu flere overnatninger på deres mange fabelagtige hoteller.