Maneno rabatkode 2020

Gyldige Maneno koder hos Jyllands-Posten

Kun 89,-

Premium medlemskab for bare 89,- om måneden hos Maneno

Vis rabat
15% rabat

Betal hvert halve år og spar hele 15% hos Maneno

Vis rabat
1 ud af 1

Vores forældede rabatkoder og tilbud

25% rabat

Køb abonnement for et helt år hos Maneno med 25% rabat

Vis rabat
Kun 139,-

For bare 139,- om måneden får du familiemedlemskab hos Maneno

Vis rabat
25% rabat

Få 25% rabat på et helt års abonnement hos Maneno

Vis rabat

Ubegrænsede historier til børn

Hos Maneno får de dit barn til at læse. Maneno er for børn op til 12 år. De måler dit barns læseniveau og udfordrer dit barn i forhold til dets niveau. Dit barn skal kende bogstavernes lyde, og hvis ikke dette er tilfældet, så kan de hos Maneno hjælpe med dette. Dit barn får nem adgang til tusindvis af bøger, og de bestræber sig på at Maneno at give dit barn læselysten tilbage. Du finder forskellige kategorier hos Maneno som f.eks:
🍀 Priser
🍀 Apps
🍀 Gode læsevaner
🍀 Bibliotek

Er vi gået glip af noget?

Del gerne din fundne rabatkode med os, så den kan glæde mange andre!
Del dit fund med os

Del

Ofte stillede spørgsmål om Maneno-abonnement

Hvor meget koster et månedligt abonnement?

Hvis du ønsker at spare penge på det lange løb med Maneno, så skal du blot købe et familie medlemskab til 139,- hvor du kan oprette 5 børneprofiler. Premium medlemsskabet dækker kun 1 barn og koster 89,-. Hvis du vil spare yderligere, kan du købe et halvårligt abonnement og få det til 75,- pr. måned frem for de 89,-.

Kan jeg opsige mit abonnement?

Du kan sagtens opsige dit abonnement, du skal blot følge den guide, der er på deres hjemmeside. Du skal blot klikke på "Opsig medlemskab" under din bruger. Du kan så klikke på "Ja" eller "Nej", alt efter om du ønsker at opsige det.

Kan jeg læse på to enheder på samme tid?

Ja, det kan du. Det eneste det kræver, er at du har familie pakken til 139,- pr måned. På den måde har du adgang på din smartphone eller en anden hvilken som helst tablet samt din pc.

Prøv og bliv forelsket

Få en gratis prøveperiode på 14 dage

Du får adgang til 5000 bøger og lydbøger helt gratis i 14 dage. Der er heller ingen binding, og det betyder derfor, at du kan opsige dit abonnement når som helst og hvor som helst. Du kan også sætte det på pause - alt dette gøres via. Maneno's hjemmeside.