Lakrids by Bülow rabatkode 2020

Gyldige Lakrids by Bülow koder hos Jyllands-Posten

Kun 65,-

65,- for den populære chokoladedækkede lakrids fra Lakrids by Bülow

Vis rabat
Fri fragt

Du får hjemmelevering uden ekstra beregning hos Lakrids by Bülow når du handler for over 200,-

Vis rabat
Kun 60,-

Sød lakrids for bare 60,- hos Lakrids by Bülow

Vis rabat
1 ud af 1

Vores forældede rabatkoder og tilbud

Kun 65 kr

For bare 65,- kan du smage den populære chokoladedækkede lakrids fra Lakrids by Bülow

Gyldig til og med i dag
Vis rabat

Historien bag Lakrids af Bülow

Lakrids by Bülow strammer fra stifteren Johan Būlow, som selv kommer fra en familie, der elsker iværksætteri. Han har kastet sin lidenskab og passion over lakridsen som er en skandinavisk favorit. Johan følte ikke lakridsen blev værdsat nok, og derfor fik han en dag en idé, der skulle få os til at værdsætte lakridsen noget mere. Hans første produkter blev lanceret tilbage i 2007, mens den første fabrik blev etableret tilbage i 2008 - dansker tog rigtig godt i mod hans produkter.

Hvad kan jeg finde på hjemmesiden?

Hos Lakrids by Bülow kan du finde mange forskellige attraktive lakridser. I butikken finder du spændende kategorier som:
🍀 Lakrids
🍀 Lakrids med chokolade
🍀 Gaver
🍀 Limited editions
🍀 Langtidskogt
🍀 Lakrids til madlavning

Er vi gået glip af noget?

Del gerne din fundne rabatkode med os, så den kan glæde mange andre!
Del dit fund med os

Del

Lær mere om shoppen

Hvad er fordelene ved nyhedsbrevet?

Det er ganske gratis at skrive sig op og modtage Johan by Bülows nyhedsbrev. Du får til gengæld rigtig mange fordele ud af det, i det du får en masse information om seneste nyheder indenfor lakrids tilsendt. Udover dette får du ekstraordinære gode rabatter i form af en Johan by Bülow rabatkode. Sidst men ikke mindst, så vil du løbende modtage attraktive tilbud.

Kan jeg spare penge på fragten?

Ja, så enkelt kan det siges. Hvis du ønsker at spare fragten væk, så kræver det blot en ting af dig som kunde. Hvis du fylder kurven for mere end 400,-, da er levering gratis. Vi anbefaler derfor, at du køber for over 400,- så du slipper for dette ekstragebyr.

Giv dine medarbejdere den perfekte gave

Firmagaver

Skal du stå for firmajulegaverne i år? Så tag den med ro, for det kan de hos Lakrids by Būlow sagtens fikse for dig. Hvis du søger den næste firmagave til dine medarbejdere, så tag endelig kontakt til forhandleren, og de vil lave et tilbud til dig. Du kan få firmalogoet på gaven, og få lakridsprodukterne pakket ned i flotte gaveæsker.