Købvin rabatkode 2020

Gyldige Købvin koder hos Jyllands-Posten

Kun 69,-

Køb rødvin for helt ned til 69,- hos Købvin

Vis rabat
1 ud af 1

Vores forældede rabatkoder og tilbud

Kun 99 kr

For bare 99,- kan du få en god rosévin hos Købvin

Vis rabat
Kun 99,-

Sprød rosévin for helt ned til 99,- hos Købvin

Vis rabat
Kun 69,-

For bare 69,- kan du købe hvidvin fra Købvin

Vis rabat

Vin til enhver smag

Elsker du også rødvin i alle afskygninger? Hos Købvin har de vine til alle lejligheder, om det så er til en aften med nærmeste familie, svigerforældrene, vennerne eller et helt fjerde arrangement, så fortvivl ej, de skal nok finde en løsning til lige netop dig. De har mange forskellige og fantastiske smagsvarianter. Alle sammen af en høj kvalitet, men til en yderst fordelagtig og fair pris. Du finder ikke kun vin - hvidvin, rose, bobler, dessertvin og smagekasser. Der er nok muligheder at vælge mellem hos Købvin.

Er vi gået glip af noget?

Del gerne din fundne rabatkode med os, så den kan glæde mange andre!
Del dit fund med os

Del

Shop dine vine med få kliks

Kan jeg få gratis levering?

Du kan sagtens få gratis levering hos Købvin. Det eneste det kræver af dig, er blot at du køber for over 999,-. Det mener vi sagtens kan betale sig, grundet den prisklasse de forskellge vine, befinder sig i. Så bestil en ekstra flaske og spar fragten helt væk.

Hvor lang tid tager levering?

Hos Købvin vil de gøre alt for, at du får dine våde varer hurtigst mulig. Det tager typisk 2-8 hverdage for dem at levere din vin hjem til privaten.

Hvad er de accepterede betalingsmetoder?

Når du køber din lækre vin hos Købvin, så har du et hav af forskellige muligheder, når det kommer til betalingen. Du kan blandt andet benytte dig af Dankort, VISA, Maestro, Mobilepay, JCB, American og Express. Vælg den betalingsform, som du føler dig mest komfortabel med.

Vælg din favorit

Vin smagningspakker: priser starter fra 360,-

Når du køber en pakke med vin hos Købvin, er der rigtig mange penge at spare. Du sparer nemlig pengene da pakkeløsninger er billigere, og du får hele 6 flasker for kun 360,- alt afhængig af hvilke pakker, som du vælger.