ILVA rabatkode 2020

Gyldige ILVA koder hos Jyllands-Posten

41% rabat

41% rabat på møbler til børne- og ungdomsværelset hos Ilva

Vis rabat
27% rabat

Hos Ilva kan du spare helt op til 27% på havmøbelsæt i udsalget

Vis rabat
70% rabat

Spar 70% på dyner, puder og massevis af andre ting til soveværelset hos Ilva

Vis rabat
1 ud af 1

Vores forældede rabatkoder og tilbud

25% rabat

Spar 25% på massevis af varer med ILVA rabatkode

Gyldig til og med i dag
Vis rabatkode
70% rabat

Få 70% i rabat på dyner, puder samt andre ting hos ILVA

Gyldig til og med i dag
Vis rabat

Nyd hjemmetiden endnu mere

ILVA er en ældre virksomhed, som er etableret helt tilbage i 1961, her slog en selvstændig og visionær mand dørerne op til den første butik placeret i Vanløse. Personen bad succesen er Jørgen Linde - hans mission var ganske klar, den var nemlig at sælge møbler og boligtilbehør. Her skulle deres fokuseres mest på kvalitet samtidig med at prisen var lav. Gennem flere år er ILVA så blevet et af danskernes fortrukne valg, når det kommer til at hente inspiration til hjemmet. Særligt er de kendte for deres spændende boligtilbehør samt det friske design de tilbyder. Du finder kategorier som f.eks:
🍀 Stue
🍀 Spisestue
🍀 Soveværelse
🍀 Senge
🍀 Boligtilbehør

Er vi gået glip af noget?

Del gerne din fundne rabatkode med os, så den kan glæde mange andre!
Del dit fund med os

Del

Opgrader dit hjem med den bedste pris

Hvordan kan jeg få gratis levering?

Du kan selv afhente dine varer i butikken da dette kan spare dig for mange penge. Hvis du vil have dine varer leveret lige til kantstenen koster det 349,- + 100,- lørdag aften. Ønsker du at få båret dine varer ind, så koster det 150,- + 100,- lørdag. Ønsker du dine varer monteret, tager de yderligere 350,-. Derfor anbefaler vi, at du selv afhenter dine varer i butikken.

Hvordan kan jeg være sikker på, at jeg køber produkterne til den bedste pris?

Hos ILVA har de prissikkerhed, der betyder at du inden for 30 dage efter dit køb finder varen billigere et andet sted i en anden butik, så udbetaler de prisforskellen. Du skal blot trykke dig ind på "Kontakt kundeservice" samt sende din dokumentation.

Hvor kan jeg finde de bedste tilbud?

Når du handler online, er der mange penge at spare. Du skal blot svinge forbi udsalget, da du så vil kunne se alle de tilbud ILVA har her og nu. Det er sommetider muligt at spare helt op til 40% og kan du kombinere købed med en ILVA rabatkode, da sparer du yderligere.

Deltag i konkurrencer og vind!

Gratis at deltage

Hos ILVA elsker de at forkæle og at overraske deres kunder. Derfor afholder de løbende konkurrencer med lækre og spændende præmier, som du har chancen for at vinde. Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig deres nyhedsbrev. Hvis du trykker dig ind på linket kan du se alle de forskellige konkurrencer du kan deltage i. Som abonnent kan du også få tilsendt ILVA rabatkoder, skarpe kampagnepriser og mange andre fordele.