Hvad er en rabatkode?

FAQ Jyllands-Posten

FAQ om rabatkoder og rabatter

En rabatkode er en billet til dig, som ønsker at spare penge på dine online indkøb. En rabatkode vil typisk give dig en bestemt procent i rabat, fri fragt på dit køb, en gratis gave eller noget helt fjerde.

At tage en rabatkode i brug er ganske enkelt. Finder du en kode på nettet, kan det være en god ide at kopiere den. Gå derefter ind på din ønskede forhandlers hjemmeside, læg dine varer i kurven og tilføj til sidst rabatkoden til dit køb. Der vil for eksempel stå noget i retning af “tilføj rabatkode” eller “har du en kampagnekode?”.

Leder du efter en helt bestemt butik på nettet, så kan du oppe øverst i søgefeltet “Søg butikker” skrive butikkens navn. Herefter vil der dukke en super overskuelig liste op over butikkens aktive koder og deals.

Hvis din rabatkode ikke fungerer, kan det være fordi, den lige er udløbet eller ikke er gældende på dine varer. Tjek vilkårene for rabatkoden for at sikre dig, at rabatkoden gælder på de produkter, du har i din indkøbskurv. Tjek eventuelt også, om der er et minimumsbeløb, du skal købe for, samt at du har skrevet rabatkoden korrekt i feltet.


Er du stødt på en eksklusiv kode her på vores side, så betyder det, at den pågældende kode udelukkende eksisterer hos os. Vi har nemlig modtaget den direkte fra butikken selv. Disse koder er ekstra gode at få fat i, fordi de giver den bedste rabat på markedet.

Har du spørgsmål eller forslag til noget, der kan forbedres på vores hjemmeside, så er du velkommen til at kontakte os på vores kontaktformular via følgende link

Så vil vi sætte ekstra stor pris på, hvis du har tid til at kontakte os og dele koden med os.

Jyllands-PostenOm os · Om rabatkoder · Privatlivspolitik · Cookiepolitik · Firmainformation · Kontakt ·