Happy Helper rabatkode 2020

Gyldige Happy Helper koder hos Jyllands-Posten

Fra 120.-

Få et rent hjem fra kun 120.- hos Happy Helper

Vis rabat
25% rabat

Få altid 25% i håndværkerfradrag når du anvender Happy Helper

Vis rabat
25% rabat

Du får altid mulighed for 25% i håndværkerfradrag hos Happy Helper

Vis rabat
1 ud af 1

Vores forældede rabatkoder og tilbud

Fra 120,-

Find rengøringshjælp i København for helt ned til 120,-/timen

Vis rabat
Fra 120,-

Gennem Happy Helper får du for bare 120,- i timen rengøringshjælp i Aalborg

Vis rabat
Fra 120,-

120,-/timen for rengøringshjælp i Aarhus med Happy Helper

Vis rabat
Fra 120 kr

For bare 120,- kan du få rengøringshjælp hos Happy Helper

Vis rabat

Happy Helper holder dit hjem rent

Idéen Happy Helper blev født da to af starterne var på barsel, de orkede mildest talt ikke at gøre rent, og det betød derfor, at de undrede sig over, om ikke man kunne gøre noget ved dette behov. De startede Happy Helper for at afhjælpe problemet, som er rengøring online til retfærdige priser, hvor alle kan være med. Deres ambition er nu klar, nemlig at være danskernes foretrukne valg, når det kommer til rengøring. Hos Happy Helper finder du emner som:
🍀 Bliv Happy Helper
🍀 Book Happy Helper
🍀 Mød vores Happy Helper
🍀 Virksomhedsaftaler

Er vi gået glip af noget?

Del gerne din fundne rabatkode med os, så den kan glæde mange andre!
Del dit fund med os

Del

Hvordan kan jeg booke en rengøring?

Udfyld datoen

Du kan booke en Happy Helper, når som helst alle ugens dage. Det betyder altså, at du også kan få gjort rent i dit hus, lejlighed eller sommerhus i weekenden, tjek mulighederne ud på deres hjemmeside og få et dejligt rent hjem uden at røre en finger.

Udfyld størrelsen på din lejlighed

Uanset om dit hus, lejlighed eller sommerhus er stort eller lille, så kan du få en Happy Helper ud og gøre rent for dig. Når du udfylder m2 bliver det blot lidt dyrere, da det typisk vil tage længere tid at få enheden helt rent. Så frygt ej, selvom du har en lille lejlighed eller et stort hus for den sags skyld, vi står altid klar til at hjælpe dig uanset dine m2.

Udfyld dit postnummer

Rent praktisk kan du give Helperen en nøgle således han/hun kan komme ind og gøre rent. Du kan også være hjemme når Helperen kommer, det er op til dig og noget du aftaler med Helperen. Hos Happy Helper anbefaler de dog, at du som kunde er hjemme under første rengøringsbesøg, på den måde kan i også forventningsafstemme hvorledes der skal gøres rent m.m.

Vind gratis rengøring

Tilmeld nyhedsbrev

Kunne du godt tænke dig en god omgang gratis hovedrengøring i hele 2,5 timer? Så skal du helt sikkert være med i konkurrence, hvor du har chance for at vinde nævnte. Det eneste du skal gøre er blot at tilmelde dig deres nyhedsbrev, og du er med i kapløbet om en omgang helt gratis rengøring. Ydermere kan det være du også modtage en Happy Helper rabatkode på et senere tidspunkt samt får seneste nyheder.