Expedia rabatkode 2020

Gyldige Expedia kuponer hos Jyllands-Posten

15% rabat

Hotel Kong Frederik har billige overnatningsmuligheder med hele 15% rabat hos Expedia

Vis rabat
15% rabat

Spar 15% på overnatningsmuligheder i dejlige Horsens på Expedia

Vis rabat
15% rabat

Bestil overnatninger på Grand Hotel i København og spar 15% på Expedia

Vis rabat
10% rabat

Hoteller i Helsingør kan fås med hele 10% rabat hos Expedia

Vis rabat
20% rabat

Spar hele 20% på hoteller i København hos Expedia

Vis rabat
1 ud af 1

Vores forældede rabatkoder og tilbud

25% rabat

Hos Expedia finder du fleksible rejsetilbud med helt op til 25% i rabat

Vis rabat
20% rabat

Bestiller du mindst 60 dage i forvejen får du 20% i rabat

Vis rabat
40% rabat

Find din rejse i sidste øjeblik og spar op til 40%

Vis rabat
15% rabat

Du kan booke hotel i Sevilla med op til 15% rabat hos Booking.com

Vis rabat
Gratis afbestilling

På alle dine rejser med Expedia får du gratis afbestilling

Vis rabat
25% rabat

Tjek tilbud hos Expedia og find besparelser på helt op mod 25%

Vis rabat
10% rabat

Hos Expedia kan du nu booke hotel i Prag med op til 10% rabat

Vis rabat
Fra 500 kr.

Rejs til Paris fra 500,- med Expedia

Vis rabat

Tusindvis af rejser til lave priser

Expedia er en kæmpe søgeplatform, der finder billige rejser til dig. I samarbejde med flere rejseplatforme finder du et kæmpe udvalg placeret omkring i hele verden. Hvis du holder øje her på siden, kan du endda tilføje en Expedia rabatkode til din overnatningsmulighed. På den måde bliver din rejse endnu billigere. Hos Expedia kan du blandt andet finde:
🍀 Pakkerejser
🍀 Storbyferier
🍀 Afbudsrejser
🍀 Rejsetilbud
Du finder nemt dine rejser fra forsiden af, hvor et hav af destinationer blot venter på at blive udforsket.

Sådan virker booking hos Expedia

Inde på hjemmesiden er det nemt at guide sig omkring, når du skal foretage din søgning. På forsiden kan du klikke på det 'felt', som du leder efter. De tilbyder blandt andet fly, hotel, fly + hotel, billeje og mere. Herefter vælger du:
🍀 Afrejsedestination
🍀 Ankomstdestination
🍀 Afrejsedato
🍀 Hjemrejsedato
🍀 Antal rejsende
Når du klikker søg, finder Expedia alle de passende match, som de kan tilbyde. I dette trin kan du endvidere søge på antal stjerner og mange andre kriterier, som du ønsker. Når du har fundet dit perfekte hotel, skal du huske at tjekke, om der er en aktiv Expedia rabatkode her på siden. Den kan du tilføje ved kassen og derved spare yderligere på de ellers fine priser.

Er vi gået glip af noget?

Del gerne din fundne rabatkode med os, så den kan glæde mange andre!
Del dit fund med os

Del

Andre spørgsmål folk har stillet

Hvordan kan jeg betale min booking?

Der er mange måder, hvorpå du kan betale din ordre. Expedia accepterer betalingskort som American Express, Visa, Dankort, Mastercard og Electron. Du kan også betale booking med det populære PayPal, der er en sikker online tjeneste til dig. Husk at indløse din Expedia rabatkode, før du gennemfører din ordre, da dette ikke kan gøres efterfølgende.

Kan jeg også booke diverse oplevelser?

Der er et stort udvalg hos Expedia, når det kommer til oplevelser. Inde på hjemmesiden er oplevelserne elt ind under kontinenter, hvor du kan søge efter den by eller det land, som du planlægger at rejse til. Du finder også e søgefunktion til oplevelser, så du nemt kan foretage dig en hurtig søgning på aktuelle oplevelser.

Hvad er Expedia+ medlemskab?

Det er helt gratis at blive Expedia+ medlem, og der er mange fordele, såfremt du bruger dem som rejsepartner. Deres kunder sparer i gennemsnit 235,- per ophold, og som du optjener point, optjener du fordele som gratis Wifi og meget mere.

Hvad kan jeg bestille hos Expedia?

Flybilletter

Uanset hvor du planlægger, at du skal rejse hen, da finder du billetterne hos Expedia. Du kan nemt sortere på alt fra dato, klokkeslet og flyselskab, så flybilletten passer dit behov. Desuden vises priserne nemt og overskueligt for dig, så du kan finde de flybilletter, hvor du gør dig den bedste besparelse.

Hotelophold

Du finder tusindvis af billige hoteller hos Expedia, hvor du finder hoteller i Danmark såvel som udlandet. Der er alt fra hostels til 5-stjernet luksushoteller. Det er ideelt at benytte dette rejsebureau, om det er til forretningsrejsen eller private ærinder. Der er af og til aktive Expedia kuponer, som du kan anvende på din booking af hotel. Kopier rabatkoden med dig, så du kan indløse den under bookingsbekræftigelsen.

Biludlejning

Det skal være så nemt som muligt at plænlægge rejsen. Derfor er det ikke kun hotel og fly du kan booke, men også biludlejningen. Du finder køretøjer i alle typer, størrelser og mærker, så du kan finde dit perfekte match. Expedia kører med konkurrencedygtige priser på deres biludlejning.

Book ferieboligen gennem Expedia

Priser fra 200,- pr nat

Det behøver ikke at være dyrt, hvis du ønsker at booke dig en feriebolig til sommerferien eller skiferien. Priser på hjemmesiden vises ofte som prisen for 2 personer per nat.

God info

Book en lækker weekend

Kunne du tænke dig en wekeendtur til nogle af de meste fantastiske Europæiske storbyer som Rom, Barcelona, Paris, London, Amsterdam eller Budapest? Eller måske opleve storbylivet i en anden verdensdel så som San Fransisco, Miami eller Florida?
Læs med her og bliv klogere på hvordan du rejser billigst.
🍀Mandag, fredag og søndag er ikke gode rejsedage. Dette er ofte forretningsfolk der flyver til storbyer for at arbejde, er disse dage de mest populære og derfor også de dyreste.
🍀Undgå de mest populære måneder som juli og september. Her er priserne altid højest.