Elvvs rabatkode 2020

Gyldige Elvvs koder hos Jyllands-Posten

Filter
Vind 1000,-

Hos Elvvs kan du nu vinde 1000,-

Vis rabatkode
10% rabat

Få helt op til 10% rabat på dine LED-pærer hos Elvvs

Vis rabat
50% rabat

Find ventilatorer med op til 50% rabat hos Elvvs

Vis rabat
1 ud af 1

Vores forældede rabatkoder og tilbud

50% rabat

Du får nu 50% rabat på ventilatorer hos Elvvs

Gyldig til og med i dag
Vis rabat

Alt indenfor VVS og el

Her finder du alt indenfor el og VVS til internettets bedste priser. Elvvs blev grundlagt i 2001 og sælger til private, virksomheder og det offentlige. De følger altid de nyeste trends indenfor belysning og vvs-systemer. De har desuden en stærk stab af fagfolk ansat, der er klar til at rådgive dig om dit køb. Du finder mange kendte mærker som:
🍀 Grohe
🍀 Philips
🍀 Danfoss
🍀 Panasonic

Er vi gået glip af noget?

Del gerne din fundne rabatkode med os, så den kan glæde mange andre!
Del dit fund med os

Del

Køb billigt online

Hvad koster levering?

Hos Elvvs får du fri fragt, så længe du bestiller for over 699,- pr ordre. Hvis ikke skal du slippe 39,- for at få leveret til en pakkeshop eller 79,- til din hjemmeadresse. Du kan også tjekke om der ligger en Elvvs rabatkode til dig, som giver fri fragt på de mindre ordrer.

Hvad hvis jeg finder det billigere?

Elvvs vil gerne være de billigste på markedet, og derfor overvåger de konstant deres konkurrenter, for at have priserne helt i bund. Skulle du alligevel finde en vare billigere et andet sted, så matcher de prisen og slår endda 5% af. Læs mere om betingelserne på deres hjemmeside.

Hvordan kan jeg betale?

Du har massevis af muligheder for at betale for dine varer hos Elvvs. Husk dog inden du gennemfører betalingen at indløse din Elvvs rabatkode, for at aktivere den. Du kan bruge de klassiske betalingskort som Dankort, Visa og Mastercard. Det er også muligt at bruge MobilePay eller købe på afbetaling gennem ViaBill.

Tjek de nyeste kampagner og tilbud

Udvalgte besparelser

Der er altid gode tilbud og ofte specielle kampagner kørende på Elvvs. Hold øje med det gule banner øverst på siden, for at se de aktuelle tilbud. Det kan være LED-pærer eller værktøj til særlige priser.