Budget rabatkode 2020

Gyldige Budget koder hos Jyllands-Posten

Filter
10% rabatkode

Spar 10% på biludlejning i USA og Canada med Budget kode

Vis rabatkode
20% rabat

Spar op til 20% på tilbud i Danmark

30 Benyttet
Vis rabat
Kun 750 kr.

Lej en maxibil fra kun 750,- i Skandinavien

Vis rabat
Fra 125 kr.

Lej en GPS med i købet for blot 125,- pr dag

Vis rabat
Gratis transfer

Få gratis transfer fra A til B - tilmeld dig Budget på Facebook

Vis rabat
1 ud af 1

Vores forældede rabatkoder og tilbud

20% rabat

Du kan få helt op til 20% rabat på tilbud i Danmark hos Budget

Vis rabat

Billeje siden år 1958

Budget opererer i mere end 120 lande verden over. Du vil opleve en service i verdensklasse, samt finde et stort udvalg af forskellige biler, som du kan leje. Du finder blandt andet følgende køretøjer:
🍀 Renault Kangoo
🍀 Iveco Daily
🍀 Citroen C1
🍀 BMW 5 Series
🍀 VW Touran
Budget tilbyder fleksible løsninger til lave priser. Hop ind på deres hjemmeside, for at se priserne for de enkle biler.

Er vi gået glip af noget?

Del gerne din fundne rabatkode med os, så den kan glæde mange andre!
Del dit fund med os

Del

Hvilke biler kan jeg leje?

Passagerbiler

Blandt andet fra mærker som Citroen, Opel, Renault, VW og Nissan. Alt efter hvor mange personer, der skal være plads til, har Budget en bil, der matcher med det antal pladser. Ofta kan du også gøre en god rabat på din bestilling, hvis du sørger for at aktivere din fundne Budget rabatkode, inden du gennemfører din booking.

Varevogne

Du kan både leje og lease en varevogn hos Budget. Udvalget af varevogne er stort, og du finder garanteret en, der passer til dine behov. Hos Budget er der desuden ekstra gode priser på varevogne, hvis du lejer i weekenden.

Minileasing

Hos Budget har du mulighed for at minilease en bil. Dette kan du gøre i en periode på mellem 1 og 36 måneder. Du har altid mulighed for at forlænge din periode, eller stoppe før tid, hvis du ønsker det. Desuden er der hos Budget 0,- i både forudbetaling og depositum.

Spar penge på billeje i Danmark, Europa og i verden

Skær nemt 20% fra

Hos Budget er der en kategori, der hedder "Tilbud". Her finder du blandt andet besparelser på billeje i Danmark, med helt op til 20%. Herudover kan du finde gode rabatter på billeje i både Europa samt i andre dele af verden. Husk derfor at tjekke denne kategori, så du ender med den bedst mulige pris på din næste billeje.