BR rabatkode 2020

Gyldige Fætter BR rabatkoder hos Jyllands-Posten

50% rabat

Find lego med op til 50% rabat på udsalg hos Fætter BR

65 Benyttet
Vis rabat
50% rabat

Op til 50% besparelser på Disney-legetøj på udsalg hos Fætter BR

Vis rabat
60% rabat

Cykeludstyr af mærket Dots med op til 60% rabat hos Fætter BR

Vis rabat
1 ud af 1

Vores forældede rabatkoder og tilbud

25% rabatkode

Du sparer 25% med BR rabatkode som Klubmedlem i weekenden

Vis detaljerSkjul detaljer Gyldig til og med i dag
Vis rabatkode
50% rabat

Du kan få 50% rabat i BR på legetøj der er på udsalg lige nu

Gyldig til og med i dag
Vis rabat

Legetøj for alle aldre

Hos Fætter BR ønsker de at give deres kunder den bedst mulige oplevelse når de besøger en af deres butikker. En indkøbstur i BR skal nemlig være spændende og inspirerende for børn. Deres store rummelige butikker gemmer på massere af leg og fart. Deres store sortiment strækker sig lige fra legetøj, spil og alverdens udstyr til børn. Hos BR ønsker de er være først med de nyeste trends indenfor kategorien leg.

Er vi gået glip af noget?

Del gerne din fundne rabatkode med os, så den kan glæde mange andre!
Del dit fund med os

Del

Hvilke favoritlegetøj kan jeg shoppe hos BR?

Bliv kreativ med LEGO

Når børn leger og bygger med LEGO, så stimulerer de hjernen. De lærer at bygge og sammesætte ting, og du skal derfor tænke meget kreativt. Derfor er det yderst positivt når børnene selv ønsker at udfolde sin kreativitets-sans gennem byggerier og leg. De lærer også at tænke mere logisk og generelt rationelt i forhold til at forstå, hvordan ting kan sammensættes.

Legetid fuld af action med NERF

NERF guns er farverige pistoler, som er fyldt med skud i alverdens farver. Når børnene render rundt, kan de skyde efter hinanden med NERF, uden at det gør ondt, da skuddene er bløde. Der findes forskellige størrelser våben og antal skud. Alle de forskellige modeller kan bruges sammen.

Genoplev dine yndlingshistorier med Disney

Hos BR har de en hel kategori kun til Disney. Her finder du merchandise indenfor de forskellige disney figurer som f.eks. Biler, Disney prinsesser, Frost, Peter Plys, Spiderman, Star Wars og meget andet. Du kan f.eks. købe en Disney Princess Rapunzel dukke eller en Frozen figur.

Tilmeld dig klub BR og shop månedligt med en ny rabat

Nyt hver måned

Du kan tilmelde dig BR's klub og gøre dig end masse besparelser. Som medlem kan du spare 25% på brætspil og på Hama. Ligeledes kan du spare mange penge på LEGO, hvor der vil være et nyt månedens tilbud. Du skal være hurtig på tasterne, hvis du vil have fat i tilbuddet. Det kan godt betale sig at blive medlem, da medlemmer også kan modtage ekstra goder som BR rabatkoder.