BookBeat rabatkode 2020

Gyldige BookBeat koder hos Jyllands-Posten

Filter
2Uger gratis

Med BookBeat rabatkode kan du prøve tjenesten 2 uger helt gratis

Vis rabatkode
99 kr. pr. måned

Betal kun 99,- hver måned for BookBeat

Vis rabat
Ingen binding

Der er ingen binding på et abonnement hos BookBeat

Vis rabat
1 ud af 1

Vores forældede rabatkoder og tilbud

4 uger Gratis

Benyt denne unikke BookBeat rabatkode og 4 uger helt gratis

Vis rabatkode
Kun 99 kr

For blot 99,- får du bøger hos BookBeat

Vis rabat

Altid en historie lige ved hånden

Det er helt ligesom en hvilken som helst anden streamingservice, bare til bøger. BookBeat giver dig mulighed for at betale en fast månedlig pris og få adgang til en lang række lyd- og e-bøger, som du kan læse og lytte til fra din telefon, tablet eller computer. Servicen er skabt af Bonnier Books, en af Europas førende forlag, og du kan derfor altid finde tusindvis af titler på de digitale hylder. Målet er at gøre det let for alle at finde og opleve gode historier.

Er vi gået glip af noget?

Del gerne din fundne rabatkode med os, så den kan glæde mange andre!
Del dit fund med os

Del

Forelsk dig i digitale bøger

Kan jeg bruge det uden internet?

Ja! Hvis du er på farten og ikke vil bruge data eller du skal ud og flyve, så kan du stadig gøre brug af BookBeat. Du skal bare downloade din ønskede bog, så er den tilgængelig for dig. Alt hvad du downloader kan findes under "My Books".

Hvilke genrer tilbyder BookBeat?

Mange forskellige. Der er noget for enhver smag, så om du er til krimi, sci-fi, historie, fiktion, business eller en helt anden type bøger, så kan du finde det hos BookBeat.

Hvor længe er jeg bundet?

Der er ingen bindingsperiode på dit medlemskab hos BookBeat. Du kan til enhver tid opsige, hvis du ikke længere vil have adgang til tusindvis af lyd- og e-bøger. Hvis du afmelder dig under din gratis prøveperiode, vil din adgang blive lukket øjeblikkeligt. Hvis du har betalt for en måned, så kan du stadig brug deres service måneden ud.

Prøv BookBeat gratis

Op til tre gratis uger

BookBeat giver dig mulighed for at prøve dem af, inden du skal til at betale. De har altid 2 gratis uger, men hvis du er heldig kan du få det forlænget til 3 eller sågar 4 uger med en BookBeat rabatkode, der jævnligt er tilgængelig her på siden.