Header Banner

Få en bedre Black Friday! 

Spar med Jyllands-Posten rabatkoder

Vis rabatter

Vi har undersøgt markedet og gjort det lettere for dig at finde de bedste rabatter til Black Friday:


Vi elsker alle fredag!

Og vi elsker dagen endnu mere med de bedste rabatkoder fra vores favoritforhandlere:


Vores sparetips til den gode Black Friday

Vil du have glæde af de bedste Black Friday-rabatter? Så skal du følge disse fem råd:

curious-icon

Nysgerrighed

Black Friday 2020 er noget helt særligt, og det ved vi godt. Derfor har vi samlet de bedste rabatkoder fra danskernes foretrukne forhandlere her, og du kan gå på jagt i alle de gode rabatter og rabatkoder.

be-organized-icon

Sikker shopping

2020 har budt på mange restriktioner. Du behøver heldigvis ikke tage højde for disse, når Black Friday 2020 løber af stablen. Shop sikkert hjemme fra sofaen af. Du får nemlig alle rabatter og rabatkoder lige her.

be-fast-icon

Hold godt øje

I år skal Black friday gøre 2020 endnu bedre. Derfor vil mange butikker starte det hele allerede fra den 1. November. Hold godt øje her på siden, for vi opdaterer dagligt siden, så du kan spare endnu mere.

be-smart-icon

Tænk klogt

Kan du slå endnu mere af prisen med en rabatkode til Black Friday 2020? Prøv dig frem med både rabatter og rabatkoder, og måske du kan spare endnu mere ved at kombinere flere forskellige.

be-generous-icon

De bedste gaver

Black Friday giver dig unikke muligheder for at købe mere for mindre. Derfor kan du gøre klogt i at købe fremtidige gaver til forskellige festligheder eller forkæle én, du holder af.

Rabatkode

Spar 25% i app'en når du anvender denne adidas kupon

Unik
Se rabatkode
Rabatkode

Som studerende får du en 10% JD Sports kampagnekode

33 Benyttet denne uge
Se rabatkode
Rabatkode

Nu kan du som studerende modtage en rabatkode der giver dig 25%

Se rabatkode

Hvad kan jeg forvente af Black Friday?

Det amerikanske koncept Black Friday har efterhånden vundet danskernes hjerter. USA har i mange år haft bragende succes med at tilbyde ekstra gode rabatter og eksklusive rabatkoder. Det samme har været tilfældet herhjemme siden 2015, og i år kan du glæde dig til endnu større besparelser og bedre rabatter. 2020 har skrevet sig ind i historiebøgerne, og årets Black Friday vil gøre det samme.. Vi har selvfølgelig sørget for at samle dine favoritter her på siden. Så har du det fulde overblik over alle koder og rabatter, du kan få glæde af. Men skynd dig, for der er rift om de bedste af slagsen. Herhjemme er der fuld smæk på, når Black Friday 2020 går løs. Du kan spare helt op til 50% på elektronik, sportstøj og meget andet.


Hvornår starter Black Friday?

I år fortjener du en endnu bedre Black Friday. Det synes vi alle, og derfor kan du glæde dig til, at det hele starter lidt tidligere i år. Mange butikker vil tilbyde dig særlige rabatter og rabatkoder allerede fra den 1. november. På den måde kan du spare 20% på dine favoritter inden for mode, 30% på teknologi og meget andet.

På selve dagen vil mange butikker køre særlige kampagner. CDON giver dig nye rabatter hver eneste time, og det samme gælder for Proshop. Du kan også spare 20% på hele udvalget hos Teeshoppen, Nelly og NA-KD. Eller du kan finde særligt udvalgte produkter med op til 50% hos adidas, Proshop og mange andre.


Hvor meget kan jeg forvente at spare på Black Friday?

Det klassiske kendetegn ved Black Friday er, at du kan spare endnu mere. Derfor kan du forvente at spare mere på alt det, du elsker. Find dine nye løbesko med 50% hos Nike, find din nye jakke med 30% hos Nelly eller shop med 20% hos Dr. Adams og Apopro. Du kan altså forvente at spare mere end nogensinde før. 2020 skal løftes, og det bliver det på Black friday. Hold godt øje med vores side. Vi følger nemlig med hele tiden, så du ikke behøver lede efter rabatter og rabatkoder. Dem finder vi nemlig til dig.


Hvilke rabatter skal jeg holde ekstra øje med på Black Friday?

Det er altid godt at gå på jagt efter specifikke produkter eller bestemte forhandlere. På den måde bliver det nemmere for dig at finde frem til de største rabatter på populære produkter. Det samme gør sig gældende for nyheder hos modebrands, nye møbelklassikere og moderne teknologier.