wl_jyllandsdk_cobranding

Biltema rabatkode 2020

Gyldige Biltema koder hos Jyllands-Posten

10% rabat

Som medlem af Mit Biltema får du 10% rabat på udvalgte produkter

106 Benyttet
Vis rabat
40% rabat

Få 40% på denne bordventilator 9" hos Biltema

Vis rabat
Blot 449,-

Du finder massevis af bilbatterier for helt ned til 449,- hos Biltema

Vis rabat
10% rabat

Som medlem af Biltemas kundeklub får du lige nu 10% ydeligere på diverse produkter i lagersalget

Vis rabat
1 ud af 1

Vores forældede rabatkoder og tilbud

Fra 9,9,-

Find bor til din boremaskine for helt ned til 9,9,- hos Biltema

Vis rabat
10% rabat

Få 10% i rabat på Biltema

Vis rabat

Opret et unikt hjem med Biltema

Hvorfor er reservedele så dyre? Det spørgsmål stillede grundlæggeren af Biltema sig selv. Han fandt ud af, at der var en høj avance på reservedele, og det udnyttede de eksisterende udbydere på markedet, og dette vil han ændre. Det betød at Sten Åke begyndte at studere prissætningen på andre produkter. Her fandt han hurtig ud af, at der som oftest var et fordyrerende mellemled mellem producent og forbrugeren. Derfor valgte Sten at fjerne mellemledet og sælge det direkte til fabrikanterne, det har betydet, at han har været i stand til at skrue prisen ned og fuldføre sit mål om at tilbyde varer af en god kvalitet til en god pris. Hos Biltema finder du kategorier som f.eks:
🍀 BIL - MC
🍀 BÅD
🍀 FRITID
🍀 HJEM
🍀 BILPLEJE
🍀 VÆRKTØJ

Er vi gået glip af noget?

Del gerne din fundne rabatkode med os, så den kan glæde mange andre!
Del dit fund med os

Del

Smooth shoppingoplevelser hos Biltema

Kan jeg handle som erhvervskunde?

Svaret er ja. Hos Biltema har de en af branchens mest gennemskuelige firmaaftale. Du sikrer dig automatisk en høj kvalitet til den lavest mulige pris, hvor der ikke vil være nogle uigennemskuelige rabataftaler. Du skal blot oprette dig på deres firmaportal på hjemmesiden. Følg de steps der er, det tager som oftest ikke mere end 5 minutter.

Kan jeg shoppe fra mobilen?

Hos Biltema har de en app til dig som ønsker at søge efter produkter og bildele i hele deres Biltema serie. Du finder bl.a. priser, lagerbeholdning på varen, hvilke hyldeposition den er på samt en detaljeret beskrivelse af alle deres produkter. I appen har du ganske enkelt et overblik over alt - de har bygget appen brugervenlig så alle kan være med, og det er muligt at indløse sin Biltema rabatkode herfra.

Kan jeg shoppe i fysiske butikker?

De har en række af forskellige butikker hjemme i Danmark. Der er hele 12 af slagsen i Danmark - så ønsker du at finde et varehus, kan du tjekke deres hjemmeside ud, hvor der er telefonnumre, adresse, e-mails m.m. på de enkelte butikker. De befinder sig i byerne Esbjerg, Fredericia, Glostrup, Roskilde, Rødekro, Slagelse og Aalborg.

Shop holdbar kvalitet

Op til 10 års garanti

Kan du godt lide at have top kvalitet samtidig med, at du får en lang garanti på hele 10 år? Så er du havnet det helt rigtige sted, hos Biltema får du nemlig 10 års garanti på enkelte produkter. Dette vidner altså om, at de kan stå indenfor den kvalitet de udbyder.