Barry rabatkode 2020

Gyldige Barry koder hos Jyllands-Posten

Download app

Download gratis app'en ned og følg med energi-regnskabet

Vis rabat
29 kr. Pr. måned

Betal blot 29,- pr måned som abonnent hos Barry

Vis rabat
Strøm indkøbspris

Hos Barry får du strøm til indkøbspris

Vis rabat
1 ud af 1

Vores forældede rabatkoder og tilbud

2 mdr. Gratis

Benyt denne Berry rabatkode og få 2 måneder helt gratis

Gyldig til og med i dag
Vis rabatkode
29 kr pr. måned

Du kan for bare 29,- pr. måned få et abonnement på Berry

Gyldig til og med i dag
Vis rabat

Vær smart med dit elforbrug

Hold styr på dit elforbrug som kunde hos Barry. Det er ikke bare et energiselskab, der sender dig en uigennemskuelig regning én gang om måneden - de giver dig mulighed for at tracke dit elforbrug time for time, så du ved lige præcis,, hvad du har brugt hvornår. Visionen er at gøre dig mere bevidst om, hvordan du bruger elektricitet, samtidig med at det er grøn og billig strøm, der flyder gennem dine ledninger.

Er vi gået glip af noget?

Del gerne din fundne rabatkode med os, så den kan glæde mange andre!
Del dit fund med os

Del

Ingen tvivl - vælg Barry

Hvordan får jeg adgang til min eldata?

Du kan hente den smarte Barry-app til både Android og iPhone. Her får du en intuitiv brugerflade, der gør det nemt og enkelt for dig at holde styr på dit elforbrug.

Hvad siger deres kunder?

På Trustpilot kan man se, hvor vilde Barrys kunder er med deres service. De har fået 4,5 ud af 5 stjerner. Det skyldes at de lave priser kombineret med muligheden for at nørde i, hvornår det er billigst at sætte sit vasketøj over, giver kunderne kontrollen over deres elregning.

Hvordan får jeg fat i kundeservice?

Barry har chat og mail åben alle hverdage fra klokken 9 til 21 samt i weekenden og på helligdage fra 10 til 17. Du kan dermed altid få svar på dine spørgsmål lynhurtigt.

Strøm til indkøbspris

Hold øje med spotpriser

Barry koster blot 29,- om måneden, for at få adgang til deres billige strøm - og hvis du gerne vil have det billigst muligt, så hold øje med deres prisside. Her kan du være heldig at finde en Barry rabatkode, gode tilbud eller spotpriser på strøm, så du kan se, hvornår det er optimalt at tænde alle de tunge apparater som tørretumbler og opvaskemaskine.