Barberskabet rabatkode 2020

Gyldige Barberskabet koder hos Jyllands-Posten

170 kr. abonnement

Betal 170,- for 8 barberblade med forsnedlese hver anden måned

Vis rabat
Fra 49 kr.

Prøv et par boxershorts fra 49,- i deres prøvepakke

Vis rabat
Fra 49 kr.

Prøv deres barberblade for 49,- inkl. fragt

Vis rabat
1 ud af 1

Vores forældede rabatkoder og tilbud

Fra 39 kr.

Prøv et par sokker for blot 39,- i en prøvepakke

Vis rabat
Fra 49 kr

Du kan for blot 49,- prøve et par boxershorts hos Barberskabet

Vis rabat

Kvalitetsbarbering hver dag

Hos Barberskabet kan du købe barberblade til daglig brug. Priserne er yderst fornuftige, samtidig med at kvaliteten er i højsædet. Udover barberblade tilbyder Barberskabet også produkter som sokker, boxershorts, håndtag og etuier. Der er desuden et stort fokus på god kundeservice, hvilket også kan ses på de gode anmeldelser på trustpilot.

Er vi gået glip af noget?

Del gerne din fundne rabatkode med os, så den kan glæde mange andre!
Del dit fund med os

Del

Hvordan virker medlemskabet?

2 ugers prøveperiode

Et medlemskab hos Barberskabet er et absolut must, hvis du barberer dig med jævne mellemrum. Du slipper nemlig for, hele tiden at skulle huske at købe barberblade, da de nemt og bekvemt ankommer lige til din hoveddør. Du kan få en smagprøve på medlemskabet, ved at købe prøvepakken. Du behøver ingen Barberskabet rabatkode for at prøve dette, da alle nye kunder får tilbudt denne mulighed.

Fri fragt med dit ønskede tidsinterval

Barberer du dig ofte, eller er det mere sjældent det sker? Uanset dit behov, kan du tilpasse dit abonnement til, hvor ofte du har brug for en ny omgang barberblade. Du kan vælge mellem tidsintervallerne 2, 3 eller 5 måneder, som du nemt justere på Barberskabets hjemmeside.

Afmeld dig når som helst

Som et ekstra plus er der ingen binding ved medlemskabet hos Barberskabet. Skulle du have lyst til en pause, eller måske helt at stoppe? Så er det super nemt at afmelde sit abonnement, og det kan gøres direkte fra hjemmesiden.

Test Barberskabets produkter

Rabat på prøvepakke

For kun 49,- har du mulighed for at få Barberbladets 'prøvepakke'. Denne pakke er til to uger, og du kan derfor nå at få en god fornemmelse af produkternes kvalitet. Pakken indeholder både barberblad, håndtag samt silikone etui.