wl_jyllandsdk_cobranding

AVIS rabatkode 2020

Gyldige AVIS koder hos Jyllands-Posten

Filter
20% rabatkode

Få 20% rabat på leje af bil med AVIS rabatkode

Testet
Vis rabatkode
10% rabat

Du kan spare 10% på billeje i Latinamerika

Vis rabat
15% rabat

Spar 15% på billeje i Singapore

Vis rabat
Fra 295 kr.

Lej varevogn i 4 timer med priser fra 295,-

Vis rabat
1 ud af 1

Vores forældede rabatkoder og tilbud

10% rabatkode

Anvend vores unikke AVIS kode og spar 10% på dit køb

Unik
Vis rabatkode
0 kr. depositum

Avis Minilease kan du leje helt uden depositum i Danmark

Vis rabat
Kun 150 kr

Du kan for bare 150,- lease en mini varevogn hos AVIS

Vis rabat
15% rabatkode

Spar 15% på billeje i USA ved at anvende AVIS kode

Vis rabatkode
0 kr. selvrisiko

Som udenlandsdansker får du skattefri billeje med 0,- i selvrisiko

Vis rabat

Hvad tilbyder Avis?

Tilbage i 1946 åbnede Avis deres første biludlejningsbutik i en lufthavn i Detroit. I dag kan du finde Avis overalt på kloden - De udlejer biler i 165 lande verden over. De har et stort udvalg til alle behov, om det er til en weekendtur eller når du flytter kan du finde:
🍀 Personbiler
🍀 Varevogne
🍀 Minibusser
🍀 Lastvogne
Dette er bare et lille udpluk af hvad du kan leje hos Avis. Hop ind på deres hjemmeside og se alle dine muligheder.

Gør brug af en rabatkode

Vi opdaterer jævnligt denne side for at give dig de nyeste og bedste Avis rabatkoder. Tjek altid om vi har nogen gyldige rabatkoder før du booker din udlejningsbil, så du er sikker på at få den bedste pris. Skulle du finde en Avis rabatkode, som du ønsker at benytte, så kan du indløse den når du har valgt din ønskede bil og tjekker ud på deres hjemmeside.

Er vi gået glip af noget?

Del gerne din fundne rabatkode med os, så den kan glæde mange andre!
Del dit fund med os

Del

Særlige lejemuligheder

Avis 360°

Vær godt dækket hele vejen rundt med Avis 360°. Du får fuld skades- og tyveridækning med 0 kr i selvrisiko. Et supergodt tilbud, der gør at du ikke skal bekymre dig, når du er på tur i din lejede bil. Husk at tjekke om der en aktiv AVIS rabatkode, der kan gøre din leje endnu billigere - stadig helt uden at du skal bekymre dig. Tjek på Avis' hjemmeside hvor tilbuddet om Avis 360° gælder.

Lej varevogn 4 timer

Skal du hurtigt have flyttet nogle store genstande, som din hverdagsbil ikke kan klare? AVIS har hjælpen klar. Du kan leje en varevogn i 4 timer til en fordelagtig pris. På den måde skal du ikke betale for en lang periode, når det kun er et lille ærinde, du har brug for varevognen til.

Partnerprogrammer

Avis tilbyder ikke bare deres egne fordele. De har massevis af samarbejdspartnere, særligt blandt flyselskaber. Det betyder at du kan bruge dine optjente point fra rejser til at betale for billeje og den anden vej rundt. Se præcis hvordan det fungerer på AVIS' hjemmeside.

Gode priser hos Avis

Tilbud i Danmark

Hvis du skal bruge en bil jævnligt i en kortere periode, har du mulighed for at lave tegne en MiniLease. Her tilbyder Avis at du kan leje en bil på månedsbasis helt uden binding efter de første 31 dage. Der er desuden 0 kr. i både forudbetaling og depositum. Dette tilbud gælder i Danmark. For at få prisen ekstra skarp kan du se om det er muligt at kombinere med en AVIS rabatkode, der gør din MiniLease endnu mere fordelagtig.