Annonce
Ferie i Danmark

Her er seks ruter, hvor du kan blive målløs over Danmark

Danmark har efterhånden et fornemt udbud af vandrestier, som enten kan klares på et par dage eller længere tid. Her er seks vandreoplevelser, udvalgt af en ekspert.

Der skal ikke meget til for at få fantastiske oplevelser i Danmark: Et par vandrestøvler, praktisk tøj, et telt og en sovepose og lidt forplejning. Og vandreruterne ligger lige uden for døren.

Fritidsvejlederen Mette Mortensen, der driver friluftsfirmaet All-Out, har besteget Afrikas højeste bjerg og tilbagelagt store dele af Europa iført vandrestøvler, men alligevel foretrækker den erfarne friluftsvejleder at vandre i Skandinavien. Her anbefaler hun seks danske vandreruter:

Skjoldungestierne: Sagn og fortællinger

I Nationalpark Skjoldungernes Land ved Roskilde udspringer mange kortere ruter. De to primære krydser hinanden ved Gl. Lejre, som ifølge fort...

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her