Annonce
Kultur

Nyt medie til børn: »Hvorfor skulle det ikke kunne fungere i Danmark?«

Aviser kan fascinere, fortælle og forklare. De kvaliteter har børn altid efterspurgt, siger en ekspert.

Den 24 sider lange avis, som er målrettet 9 til 12-årige udkommer hver tirsdag 46 uger om året. Foto: Morten Lau-Nielsen

Efter flere måneder med fokusgrupper og undersøgelser er Danmarks nye børneavis blevet en realitet.

Førsteudgaven af Børneavisen landede i butikkerne og abonnenternes postkasser tirsdag, og nu skal det vise sig, om den nye satsning fra JP/Politikens Hus kommer til at udfylde et tomrum i markedet og måske fremelske en ny generation af avislæsere.

Annonceringen af Børneavisen skete omtrent samtidig med, at Ber...

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Kommentar: Sorte Knud tog ordentligheden med ud af Danske Bank

Steen Rosenbak
At netop Danske Bank er involveret i en af verdenshistoriens største hvidvaskskandaler er kulminationen på to årtiers langsom nedbrydning af bankens kultur. Men banken er ikke den eneste aktør i affæren, der demonstrerer flosset moral.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Når det bliver for meget

Her i smørhullet er der hele tiden nogen, som det ikke er let for. Måske skulle man lade være med at spørge folk så meget om, hvordan de synes det går.
Annonce
Biler
Audis nye elbil vender op og ned på bilnørders sprogbrug
Glem alt om hestekræfter, ventilløft og drejningsmoment. Fremtidens bilnørder snakker om rekuperation, ladetider og vandkølede elektriske drivaksler. Vi var med, da Audi lancerede en af de hidtil mest avancerede af slagsen. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her